Terim'den şaşırtan karar: Hakan, Kazım ve Mehmet 11'de yok

A Milli Takım'da son dönemin en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Hakan Çalhanoğlu, Colin Kazım ve Mehmet Ekici, Hollanda karşısında ilk 11'de şans bulamadı.

Google Haberlere Abone ol
Terim'den şaşırtan karar: Hakan, Kazım ve Mehmet 11'de yok
A Milli Takım'da son dönemin azami konuşulan isimlerinden biri bulunan Hakan Çalhanoğlu, Colin Kazım ve Mehmet Ekici, Hollanda karşısında ilk 11'de talih bulamadı.

Takım arkadaşı Ömer Toprak ile Gökhan Töre içerisinde yaşadığı 'silah' vakayı sonrası A Milli Takım'dan uzaklaşan Hakan Çalhanoğlu, Hollanda maçı için kadroya çağrı almış ve o da bu daveti kabul etmişti. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in yıldız oyuncuyu Hollanda karşısında ilk 11'de başlatması beklenirken, Terim onu yedek kulübesinde oturtmayı müsait gördü. Bayer Leverkusen ile Şampiyonlar Ligi ve Bundesliga'da muvaffakiyetli maçlar oynayan Hakan'ın Hollanda karşısında yedek başlaması taraftarları şaşırttı.

Fatih Terim bununla birlikte Feyenoord ile yıldızlaşan ve yine yüksek performans işaret eden Colin Kazım'a ve Trabzonspor'da son yıllarda attığı frikik golleriyle ve yüksek form grafiğiyle Süper Lig'e damga vuran Mehmet Ekici'ye de Hollanda karşısında ilk 11'de talih tanımadı.

Kaynak: FANATİK

Yorumlar