Terim: Gönüllerin ve gönüllülerin milli takımını ortaya koyacağız

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, milli takımlar için Riva'da inşa edilen tesisleri güzel bir alyans olarak görebileceklerini belirtti.

Google Haberlere Abone ol
Terim: Gönüllerin ve gönüllülerin milli takımını ortaya koyacağız

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, milli takımlar için Riva'da inşa edilen tesisleri güzel bir alyans olarak görebileceklerini belirtti. Terim, gönüllerin ve gönüllülerin milli takımını ortaya koyacaklarını söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ni ziyaret ederek, düzenlenen yemekte spor müdürleriyle biraraya geldi.

Organizasyonun ardından TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, kameraların karşısına geçti.

İlk söz alan TFF Başkanı Yıldırım Demirören, tesislerin yapımında emeği geçenlere teşekkür etti. Demirören, şöyle konuştu: "Avrupa'nın 6 büyük futbol ekonomisine sahip olan Türkiye'nin böyle bir tesise ihtiyacı vardı. Allah nasip ederse temmuz ayında da bu tesisler bitecek ve Türk futboluna kazandırılacak. Türk futbolunda bu yeniliklerdin biri de Fatih Terim'in aramıza katılıp yeni milli takımımızı yeni Türk futbolunun önemli taşlarını yaratması. Burayla beraber hocamızla beraber Türk Milli Takımı'nın farklı yerlere gideceğini düşünüyorum."

Yıldırım Demirören, spor müdürleriyle gerçekleştirdikleri yemek organizasyonunun amacını da "Spor medyamızın değerli spor müdürleriyle bir araya gelerek, Türk futbolu ve milli takımında yapmayı düşündüğümüz projeleri onlarla paylaşarak, onların da görüşünü alarak, 2023 hedefi koyduğumuz Türkiye'de milli takımımızın yolunu çizmek için bir araya geldik." şeklinde açıkladı.

"MEDYA HER ZAMAN TEŞVİK ETMELİ"

Medyanın önemiyle ilgili bir soruya da Demirören, "Medya desteğinin her zaman olumlu olması gerekir. Her zaman teşvik etmesi gereken kendileriyle de konuştuk. Tam bir milli takım taraftarlığı yaratmak bizlerin ve medyanın görevi ve bunu da inşallah başaracağız." cevabını verdi.

"UEFA'DAN GELECEK YAZININ İÇERİĞİNE GÖRE KARAR VERİRİZ"

UEFA'nın yargıtayın şike kararının metnini istemesiyle ilgili bir soru üzerine de Demirören, "Ben iki senedir aynı şeyi söylüyourm. UEFA'dan gelecek yazının içeriğine göre tabii ki de federasyonu yönetim kurulu oturup değerlendirme yapacaktır." karşılığını verdi.

Demirören'den sonra söz alan Fatih Terim ise tesisleri ilk gezenlerden biri olduğunu kaydetti.

Terim, "Şenes Erzik bey ve arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum. Daha kum halinde gezenlerdenim; ama yapmak başkan ve yönetim kuruluna nasip oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Böyle bir tesise gerçekten ihtiyacımiz vardı. Milli takım olarak. Dünyada neredeyse kendi spor tesisi olmayan bir milli takım yok gibi. Çok görkemli ve güzel oluyor. İşin hem teknik kısmında bize çok büyük faydası olacak. Bütün birimlerimiz burada çalışacağı için idari kısımda bize çok büyük faydası olacak. Ekonomik olarak da federasyona çok büyük tasarruf olacak. Böyle baktığımızda güzel bir alyans gibi görebiliriz. Bunun dışında biz de allah nasip ederse gönüllerin ve gönüllülerin milli takımını ortaya koyacağız." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar