Tenis: Büyükler Türkiye Şampiyonası

- Kadınlarda Perma Özgen, erkeklerde Anıl Yüksel şampiyon oldu

Google Haberlere Abone ol
Tenis: Büyükler Türkiye Şampiyonası


İSTANBUL (AA) - Büyükler Türkiye Tenis Şampiyonası'nu kadınlarda Pemre Özgen, erkeklerde ise Anıl Yüksel şampiyon tamamladı.

Tenis Eskrim Dağcılık (TED) Kulübü'nün, 80. kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında ev sahipliğini üstlendiği 36 bin lira para ödüllü organizasyon, final müsabakalarıyla sona erdi.

Tek kadınlar finalinde Pemra Özgen, Ayla Aksu'yu 6-3'lük sonuçlarla tamamlanan iki setin ardından 2-0 mağlup ederek, şampiyonluğa ulaştı. Çift kadınlarda ise Ayla Aksu-Melis Sezer ikilisi, Cemre Anıl-İnci Öğüt ekibini 6-2, 5-7 ve 10/6 yenerek adlarını zirveye yazdırdı.

Tek erkekler finalinde Anıl Yüksel, rakibi Barkın Yalçınkale'ye 1-6, 6-4 ve 6-4'lük setlerle 2-1 üstünlük kurup, şampiyon oldu. Çift erkekler finalinde Sarp Ağabigün-Altuğ Çelikbilek ekibi, Anıl Yüksel-Muhammet Haylaz ikilisini 7-5 ve 6-3'lük setlerle 2-0 yenip, bu kategoride şampiyonluğun sahibi oldu.

Final maçlarının ardından dereceye giren sporculara ödüllerini, Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş ve TED Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Işık Tok takdim etti.

Yorumlar