Tekvandocu Milliler Avrupa Şampiyonası için Bakü'ye gitti.

Azerbaycan'da düzenlenecek, Avrupa Tekvando Şampiyonası'na katılacak Türkiye Tekvando Milli Takımı 16 sporcu ile Azerbaycan'a gitti.Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de Avrupa Tekvando Birliği (ETU) tarafından düzenlenen şampiyonaya 47 ülkeden 363...

Google Haberlere Abone ol
Tekvandocu Milliler Avrupa Şampiyonası için Bakü'ye gitti.

Azerbaycan'da düzenlenecek, Avrupa Tekvando Şampiyonası'na katılacak Türkiye Tekvando Milli Takımı 16 sporcu ile Azerbaycan'a gitti.

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de Avrupa Tekvando Birliği (ETU) tarafından düzenlenen şampiyonaya 47 ülkeden 363 sporcu katılacak. 1-4 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek şampiyonada Türkiye'yi 8'i kadın 8'i erkek toplam 16 sporcu temsil edecek.

Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin, Avrupa Şampiyonası'na çok iyi hazırladıklarını ifade ederek, "Şampiyonaya tam kadro ile katılıyoruz. Avrupa Şampiyonası'na büyük önem veriyoruz. Konya'da 1 ayı aşkın bir süre bu şampiyona için kamp yaptık. Şampiyonada çok güçlü ülkelerle mücadele edeceğiz. Bizim de gücümüz belli. Sporcularımız en iyi dereceleri almak için mücadele edecek. Azerbaycan’dan ülkemizi gururlandıracak sonuçlarla döneceğimize inanıyorum." dedi.

Milli takım kafilesinde şu sporcular bulunuyor:

Mehmet Dolaş, Fırat Pozan, Cem Uluğnuyan, Servet Tazegül, Rıdvan Baygut, Yunus Sarı, Ali Sarı, Serdar Yüksel, Sümeyye İloğlu, Rukiye Yıldırım, Hatice Kübra Yangın, Dürdane Altunel, Tuğçe Merve Zinal, Nur Tatar, Furkan Asena Aydın, Cansel Deniz.

CİHAN

Yorumlar