Teknik direktör Erkan Sözeri:

- "Giresunspor ile benim hiçbir zaman kötü bir anım olmadı, olmayacak da. Giresun şehriyle benim birlikteliğim her zaman olur"

Google Haberlere Abone ol
Teknik direktör Erkan Sözeri:

GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig'in 2015-2016 sezonunda Giresunspor'un teknik direktörlüğünü yapan Erkan Sözeri, "Giresunspor ile benim hiçbir zaman kötü bir anım olmadı, olmayacak da. Giresun şehriyle benim birlikteliğim her zaman olur." dedi.

Takımla olan sözleşmesi sona eren Sözeri, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendisinin Giresunspor'la bir probleminin olmadığını belirterek, zaman içerisinde kendisiyle ilgili durumun netlik kazanacağını söyledi.

Şu anda yönetim vereceği kararı beklediğini anlatan Sözeri, şöyle devam etti:

"Giresun ile bir problemim yok. Mutlu olarak çalıştık çok da güzel bir birlikteliğimiz oldu. Ancak başkanımızın bütçeyi oluşturması, önünü görmesi anlamında bir süreç var. Bizim de bir yıpranmışlığımız var. Herkes bir kafasını dinlesin, planını, programını yapsın ondan sonra görüşmeler ne gösterir bakarız. Giresunspor ile benim hiçbir zaman kötü bir anım olmadı, olmayacak da. Giresun şehriyle benim birlikteliğim her zaman olur."

Öte yandan Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ, yönetim olarak göreve devam etmeleri halinde teknik direktör konusunda önceliğin Erkan Sözeri de olduğunu söylemişti.

Yorumlar