Tekerlekli Basketbol'da Türkiye, Almanya'yı 72-53 yendi

Dr. Trawinski adına düzenlenen, Uluslararası Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası Türkiye-Almanya maçıyla devam etti.Geçtiğimiz yıl, Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligleri'nin sponsorluğunu üstlenmeye başlayan Garanti Bankası, bu kapsamda...

Google Haberlere Abone ol
Tekerlekli Basketbol'da Türkiye, Almanya'yı 72-53 yendi

Dr. Trawinski adına düzenlenen, Uluslararası Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası Türkiye-Almanya maçıyla devam etti.

Geçtiğimiz yıl, Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligleri'nin sponsorluğunu üstlenmeye başlayan Garanti Bankası, bu kapsamda 'Dr. Trawinski Uluslararası Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası'na da destek veriyor.

Basketbol sahalarında engel tanımaksızın başarıdan başarıya koşan Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı, 'Dr. Trawinski Uluslararası Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası' kapsamında İtalya ve Kanada ile karşılaştı. İtalya'yı 60-56, Kanada'yı 73-51 maç skoruyla yendi. Bugün yapılan Almanya müsabakasında ise 72-53'lük skorla rakibine büyük bir üstünlük sağladı.

Turnuva; 1999 yılında, Engelliler Spor Federasyonu'nun davetlisi olarak 4. kez Türkiye'ye geldiğinde, 17 Ağustos depreminde hayatını kaybeden Alman spor adamı Dr. Trawinski'nin anısına düzenleniyor.

CİHAN

Yorumlar