Tek sorun stoper

Hollanda ile 'Ya tamam ya devam' maçına çıkacak A Milli Takımımız'da Fatih Terim'in en önemli sorunu stoperde. Bu bölgede elinde Mahmut, Serdar Aziz ve Ersan bulunan Terim'in kimi dışarıda bırakacağı merak konusu!

Google Haberlere Abone ol
Tek sorun stoper
Hollanda ile 'Ya tamam ya devam' maçına çıkacak A Milli Takımımız'da Fatih Terim'in en önemli problemi stoperde. Bu bölgede elinde Mahmut, Serdar Aziz ve Ersan bulunan Terim'in bir takım dışarıda bırakacağı merak konusu!

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2016’ya katılabilmek hesabına yarın Hollanda ile tarihsel bir maça çıkmaya hazırlanıyor. Amsterdam Arena’daki bu zorlu mücadeleden mutlak 3 puan çıkarması gereken Ay- Yıldızlı ekibimizin, sahadan mağlubiyetle ayrılması mecburiyetinde Fransa’da oynanacak finallere gitme umutları % tükenecek. “Ya tamam ya devam” niteliğindeki mücadelenin öneminin bilincinde bulunan teknik direktör Fatih Terim ve futbolcular, çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

Merkez Emre ve Topal’a emanet

Oyuncularını bire bir yaptığı görüşmelerle motive etmeye çalışan Terim, Beşiktaş maçı sonrası takıma moralsiz gelen Emre ile hususi şekilde ilgilenmeye devam ediyor. Kamp devam ederken Beşiktaş taraftarlarının ağır ithamlarına maruz kalan tecrübeli yıldızla son bir görüşme oluşturan Terim’in, kritik maçta merkez orta sahada Emre Belözoğlu-Mehmet Topal ikilisini düşündüğü öğrenildi.

Kararı maç saati netleşecek


Gruplarda oynadığı 4 karşılaşmada da sahaya değişik bir savunma sistemi devam eden teknik direktör Fatih Terim’in gene en iri sorunu stoper bölgesi. Caner Erkin’e sol bekte vazife vermesi beklenen Terim, sağ kanatta ise sakatlığını atlatan Gökhan Gönül’ü sahaya sürmeye hazırlanıyor. Kadroya çağırılan ama gelmeyen Ömer’e seçenek elinde stoper için Ersan Gülüm, Mahmut Tekdemir, Serdar Aziz kalan profesyonel çalıştırıcının, bugün yapılacak son antrenman sonrasında kararının netleşeceği söylendi.

Kaynak: FANATİK

Yorumlar