TEB BNP Parıbas İstanbul CUP başlıyor

Türkiye'de, TEB BNP Parıbas WTA Championsships'ten sonra TEB BNP İstanbul CUP'da yapılacak. 13-20 Temmuz 2014 tarihleri arasında Koza World of Sports Arena'da yapılacak olan turnuvada 32 raket şampiyonluk için yarışacak.Türkiye Ekonomi Bankası'nın...

Google Haberlere Abone ol
TEB BNP Parıbas İstanbul CUP başlıyor

Türkiye'de, TEB BNP Parıbas WTA Championsships'ten sonra TEB BNP İstanbul CUP'da yapılacak.

13-20 Temmuz 2014 tarihleri arasında Koza World of Sports Arena'da yapılacak olan turnuvada 32 raket şampiyonluk için yarışacak.

Türkiye Ekonomi Bankası'nın (TEB) sponsorluğunda yapılacak olan turnuvanın bugün yapılan tanıtım toplantısında konuşan Tenis Federasyonu Başkanı Osman Tural, İstanbul'da yapılacak olan turnuvanın önemine dikkati çekti.

Tural, İstanbul adıyla yapılan turnuvanın hem federasyon hem de Türkiye için çok önemli olduğunu söyledi. Bu turnuvanın Türkiye için özellikle de İstanbul için çok önemli olduğunu da belirten Osman Tural, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bizim için İstanbul adıyla yapılan turnuva çok önemli. Koza World of Arena'da bu turnuvaya ev sahipliği yapacak ve ismi duyulmuş olacak. Herkes için önemli olan bu organizasyona sponsor olan herkese teşekkür ederiz."

CİHAN

Yorumlar