TBBDF'de yönetim kurulu görev dağılımı yaptı

ANKARA (AA) - Türkiye Bocce, Bowling ve Dart Federasyonunun (TBBDF) ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. Federasyonun 13 Kasım'da yapılan...

Google Haberlere Abone ol
TBBDF'de yönetim kurulu görev dağılımı yaptı

ANKARA (AA) - Türkiye Bocce, Bowling ve Dart Federasyonunun (TBBDF) ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı.

Federasyonun 13 Kasım'da yapılan genel kurulunda göreve getirilen yönetim, ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda, Mutlu Türkmen ve Fuat Yıldırım, başkan vekili olarak görevlendirilirken, Mehmet Demirdelen de genel sekreter olarak tekrar yetkilendirildi.

Ayrıca toplantıda, Serdar Arslan, bowling asbaşkanlığı, Murat Kul, dart asbaşkanlığı ve Faik Kapsız ise bocce asbaşkanlığı görevlerine getirildi.

Toplantıda, federasyon başkanı Ahmet Recep Tekcan, Mutlu Türkmen, Fuat Yıldırım, Serdar Arslan ve Faik Kapsız'dan oluşan 5 kişilik icra kurulu oluşturulması da karara bağlandı.

Yeni yönetimde Taner Bozkuş, başkan danışmanı, Şakir Erdem, idari koordinatör, Eren Öztürk ise teknik koordinatör olarak görevlendirildi.

Yorumlar