Tatvan’da basın ve polis arasında “dostluk” maçı

Bitlis’in Tatvan ilçesinde görev yapan basın mensupları, “dostluk” maçı adı altında Tatvan Emniyet Müdürlüğü ile halı saha maçı yaptı. Oldukça çekişmeli geçen maç 5 – 5 berabere sona erdi.Tatvan Emniyet Müdürlüğü'nün Karşıyaka...

Google Haberlere Abone ol
Tatvan’da basın ve polis arasında “dostluk” maçı

Bitlis’in Tatvan ilçesinde görev yapan basın mensupları, “dostluk” maçı adı altında Tatvan Emniyet Müdürlüğü ile halı saha maçı yaptı. Oldukça çekişmeli geçen maç 5 – 5 berabere sona erdi.

Tatvan Emniyet Müdürlüğü'nün Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan ve bu yıl faaliyete geçirilen halı sahada oynan ve centilmenliğin ön planda olduğu maç 5 – 5 beraberlikle sona erdi. Maçın ardından her iki takım oyunları birbirlerini tebrik etti. Tatvan Kaymakamı Murat Erkan’ın da saha kenarından izlediği maçtan sonra, Erkan, sahada ter döken basın mensupları ve polisleri tek tek tebrik etti.

Dostluk üzerine yapılan her etkinliğin oldukça önemli olduğuna işaret eden Erkan, yapılan dostluk maçındaki asıl amacın birliği, beraberliği ve dostluğu pekiştirmek olduğunu ifade etti.

Tatvan İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Başer de Tatvan basınıyla “dostluk” adı altında sık sık halı saha maçı yapma kararı aldıklarını kaydetti.

CİHAN

Yorumlar