Taraftarları yok ama Karabük'ü Avrupa'da temsil edecekler

Kardemir Karabükspor Tekerlekli Basketbol Takımı, Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'ni 3. sırada bitirerek kulüp tarihinde ilk kez Avrupa kupalarında oynama hakkı kazandı. Kardemir Karabükspor Tekerlekli Basketbol Takımı, Garanti...

Google Haberlere Abone ol
Taraftarları yok ama Karabük'ü Avrupa'da temsil edecekler

Kardemir Karabükspor Tekerlekli Basketbol Takımı, Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'ni 3. sırada bitirerek kulüp tarihinde ilk kez Avrupa kupalarında oynama hakkı kazandı.

Kardemir Karabükspor Tekerlekli Basketbol Takımı, Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nin 2013-2014 sezonunun son maçında KKTC Turkcell ile karşılaştı. Ligin bitimine 3 hafta kala lig üçüncülüğünü garantileyen Kırmızı-Mavililer kendi sahasında KKTC Turkcell'i 86-74 yendi.

Maçtan sonra oyunculara üçüncülük kupasını Karabük Valisi Orhan Alimoğlu verdi. Sporculara ise madalyalarını Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, İl Garnizon Komutanı Jan. Kıd. Albay Samit Tokmak, İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdülkadir Çetin, Karabük TSO Başkanı Sedat Namal, Kulübümüz Yönetim Kurulu üyeleri Hakan Yılmaz ve Volkan Türker taktı.

Takım antrenörü Can Aksu ise Kardemir Karabükspor'un adını Avrupa kupalarında ilk kez kendilerinin duyuracağını ama maalesef maçlarda yanlarında yönetim kurulu üyelerinden başka kimse olmadığını söyledi. Aksu, "15 yıldır Kardemir Karabükspor’un adını tekerlekli sandalye basketbol liglerin de ismini duyuyoruz. 8 yıldır da Süper Lig'de mücadele ediyoruz. Bu sezonda ligi üçüncü olarak bitirip önümüzdeki sezon Karabük ilini Avrupa kupalarını temsil edeceğiz. Hazırlıklarımıza Temmuz ayından itibaren başlayacağız. Takımımıza takviye yapmamız gerekiyor. Bu konuda başta başkanımız Mustafa Yolbulan olmak üzere tüm yönetim kurulumuz bize destek veriyor. Bundan sonrada hedefimiz dahada büyük." diye konuştu.

"SEYİRCİ DESTEĞİ YOK AMA BİZ YİNE DE BAŞARILARA İMZA ATIYORUZ"

Takımlarının taraftar desteği olmadığına üzüldüklerini belirten Antrenör Aksu, "Taraftarlarımız sadece futbol da takımımıza destek oluyorlar. Hatta 3 hafta önce kendi sahamızda Beşiktaş ile oynadığımız maçta sanki deplasmanda gibi oynadık. İstanbul'dan Çarşı grubu takımlarını desteğe geliyor ama Mavi Ateş grubu ortada yok. Varsa yoksa futbol takımı. Biz ilk defa Karabük ilini Avrupa kupaları maçlarında duyuracağız. Sağ olsunlar bize kendi sahamızda bir tek yönetim kurulu ve Mehmetçiklerimiz destek oluyor. İnşallah önümüzdeki sezon taraftarlarımızı ve Mavi Ateş grubunu tribünlerde görürüz." dedi.

CİHAN

Yorumlar