Taraftarlar, 2,5 ay sonra takımlarıyla buluştu

Bursaspor taraftarları, takımlarının Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanşında Galatasaray ile oynadığı maça yoğun ilgi gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Taraftarlar, 2,5 ay sonra takımlarıyla buluştu

Bursaspor taraftarları, takımlarının Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanşında Galatasaray ile oynadığı maça yoğun ilgi gösterdi. Saatler öncesinden stadı dolduran taraftarlar, tezahüratları ile takımlarına destek oldu.

Bursaspor'a verilen cezalar nedeniyle yaklaşık 2,5 ay takımlarından uzak kalan yeşil-beyazlı taraftarlar, Galatasaray maçı ile geri döndü. Tribünlerdeki yerini alan taraftarlar, takımları ile hasret giderdi. Isınmak için sahaya çıkan oyuncuları tek tek tribüne çağıran taraftarlar, üçlü çektirdi, alkışlarla moral verdi.

"E-BİLETE HAYIR"

Maçın başlamasıyla Teksas tribününde açılan dev pankart dikkat çekti. Taraftalar, e-bilet uygulamasına pankartla tepki gösterdi. 'Susma haykır, e-bilet'e hayır' pankartı ile federasyona mesaj verildi.

"İKİ CİHAN GÜNEŞİ SENSİN YA RESULALLAH"

Maraton tribününde açılan pankartlarda ise Peygamber Efendimiz'in (sas) doğum günü kutlandı. Taraftarlar, "İki Cihan Güneşi Sensin Ya Resulallah" ve "Mısır 529 İhvan, Filistin, Suriye, Doğu Türkistan, yeter artık dostum dursun bu kan" yazılı pankartlar açıldı. Bursasporlu futbolcular ise "Madde Kullanımına Hayır, Umuda Spor, Huzura Skor Projesi" yazılı pankartla sahaya çıktı.

SERDAR AZİZ VE SESTAK YEDEK

Teknik Direktör İrfan Buz, Galatasaray karşısında defansta Serdar Aziz'in yerine İbrahim'e görev verirken, hızlı oyuncularından Sestak'ı da yedek soyundurdu. Ayrıca, orta alanda Bekir Yılmaz'ın yerine son haftaların başarılı ismi Yasin Pehlivan'a görev verildi. Batalla'nın yerine transfer edilen Caja ise kadroya alınmadı. Galatasaray'da ise sakatlığı nedeniyle ABD'ye giden Drogba ile Chedjou kadroda yer almadı.

800 TL'YE BİLET ALAN OLMADI

Bursaspor Kulübü'nün misafir tribün biletlerini 800 TL'den satışa sunmasının ardından, karşılaşmaya Galatasaray taraftarları ilgi göstermedi. Atatürk Stadı'nda Galatasaray taraftarları için ayrılan bölüm tamamen boş kaldı. Yine 800 TL'den biletleri satılan Açık Kale Arkası tribününü ise Bursaspor taraftarları doldurdu.




CİHAN

Yorumlar