Taraftar Stad Çevresini Doldurdu

Spor Toto Süper Lig'de Çuykur Rizespor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin taraftarları maç öncesi stad çevresini doldurdu.

Google Haberlere Abone ol
Taraftar Stad Çevresini Doldurdu

Kadınlar ve çocuklar stadın çevresinde maç öncesi halaylar çekti, tezahüratlarda bulundu. 

Spor Toto Süper Lig'in 31. hafta mücadelesinde Kadıköy'de Çaykur Rizespor'u konuk edecek Fenerbahçe, elde edeceği bir puanla 2013-2014 sezonu şampiyonluğunu garantileyecek. Sarı-lacivertlilerin seyircisiz maç cezası nedeniyle sadece kadınlar ile 12 yaş ve altı çocukların tribünden izleyebileceği mücadeleye, taraftarların yoğun ilgi gösterdi. Taraftarların çoğu aileleriyle birlikte maça geldi. Eşleri ve çocukları maçı içeride izlerken, erkek taraftarlar da dışarıdan destek olacak. Maç öncesi stat çevresinde uzun kuyruklar olmuştu. İlk önce stada girmek isteyen kadın taraftarlar saatler öncesinden güvenlik noktasındaki yerlerini aldı. Bazı kadın taraftarlar maç öncesi davullar eşliğinde halaylar çekti. 

Eşi ve çocuklarıyla maça gelen Mehmet isimli bir taraftar, Bu macı mutlaka alacağımıza inanıyorum. Zaten şampiyonluğu garantiledik. Eşimin ilk maçı onlar bizi aratmayacak. Bu şampiyonluk 100 yılda bir gelir onların olsun. Onlar bizim her şeyimiz. İçeride bizi aratmayacaklar. 

Ali isimli minik taraftar ise Fenerbahçe için geldiğini söyledi. İlk defa stada geldiğini anlatan Ali, şampiyonluk için burada olduğunu anlattı. 

Yorumlar