"Takımımız ilerisi için ümit verdi"

- Gençlerbirliği Kulübü Basın Sözcüsü Koç: "Galatasaray karşılaşmasında ilk yarının son 15 dakikası ve ikinci yarının tamamında üstün olan taraftık"

Google Haberlere Abone ol
"Takımımız ilerisi için ümit verdi"


ANKARA (AA) - Gençlerbirliği Kulübü Basın Sözcüsü Ali Rıza Koç, Spor Toto Süper Lig'de 1-0 yenildikleri Galatasaray maçında ilk yarının son 15 dakikası, ikinci yarının da tamamında üstün olan taraf olduklarını söyledi.

Koç, erken dakikalarda kontratak golüyle geri düştüklerini belirterek, "Maçın ilk bölümünde bu golün şokunu atlatmak kolay olmadı ancak futbolcularımız bunu aşmayı bildi. İlk yarının son 15 dakikası ve maçın ikinci yarısının tamamında üstün olan taraftık. Birçok gol pozisyonun ürettik ancak finali getiremedik. Bunda rakip kalecinin de hakkını vermek gerekir. Muslera gerçekten iyi bir performans sergiledi." dedi.

Mücadele gücünün yanı sıra özellikle ikinci yarıda neler başarabileceklerini gösterdiklerini ifade eden Koç, "Takımımız bize ilerisi için oldukça fazla ümit verdi. Bu maçta kaçan puanlara üzülüyoruz ancak bu karşılaşmada ortaya koyduğumuz oyun sezonun geri kalanı için bize güzel şeyler vaat etti. Futbolcularımıza ve hocamıza güvenimiz tam." diye konuştu.

Galatasaray karşılaşmasında kendilerine büyük destek veren taraftarlara da teşekkür eden Koç, şunları kaydetti:

"Ankaralılar takımlarına sahip çıktı ve gerçek bir deplasman havasını rakiplerimize yeniden yaşatacağımızı gösterdi. Dünyanın her yerinde, insanlar hangi şehirde doğruyorsa o şehrin takımını tutuyorlar. Mesela Almanya'da bir Stuttgartlı'nın Bayern Münih'i tutması tuhaf bulunur. Bizde ise bu süreç tam tersi işliyor. Ben kendi adıma Ankaralıların bundan sonraki süreçte, takımlarına daha fazla sahip çıkacağına inanıyorum ve temenni ediyorum."

Yorumlar