Taha Akgül'den Başkent OSB'ye ziyaret

- Milli güreşçi Taha Akgül, OSB Yönetim Kurulunu ziyaret etti

Google Haberlere Abone ol
Taha Akgül'den Başkent OSB'ye ziyaret


ANKARA (AA) - 2016 Rio Olimpiyatları’nda serbest stil 125 kiloda altın madalya kazanan milli güreşçi Taha Akgül, Başkent Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) yönetim kurulunu ziyaret etti.

Başkent OSB'nin binasında gerçekleştirilen ziyarette, milli güreşçi Taha Akgül'ün yanı sıra Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç ve Akgül'ün antrenörü Abdullah Çakmar da yer aldı.

Başkent OSB Yönetim Kurulu Başkanı Şadi Türk, gençlere inandıklarını, bunun için eğitimden spora, bütün alanlarda ellerinden geldiği kadar destek olduklarını söyledi.

Milli güreşçi Taha Akgül'ün elde ettiği başarılarla Türkiye'yi gururlandırdığını belirten Türk," Taha, ülkemizi en iyi şekilde temsil ediyor. Genç sporcular için iyi bir rol model. Taha'nın yeni başarılar kazanması için bu yolda ona destek olmalıyız. Ülke olarak dinamik bir nüfusumuz var, gençlerimize inanıyoruz." dedi.

Milli güreşçi Taha Akgül, alt yaş gruplarında yetenekli sporcuların bulunduğunu dile getirerek, devamlılık açısından amatör spor kulüplerine sahip çıkılmasının gerektiğe dikkati çekti.

Başarıların devamlılığı için desteklerin önemli olduğunu kaydeden milli güreşçi, "Amatör spor kulüplerinde yetenekli sporcularımız var. Bu arkadaşlarımızın eğitimi ve sporu bir arada yürütmesi gerekiyor. Kurumlarımızın sporculara katkı sağlaması da önemli. Bugüne kadar desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda, milli güreşçi Taha Akgül'e Başkent OSB Yönetim Kurulu Başkanı Şadi Türk tarafından çiçek ve plaket takdim edildi.


Yorumlar