Taaramae Rein: Bu etap benim yeniden doğuşumdu

50. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun Finike-Elmalı etabını kazanan Cofidis'li bisikletci Taaramae Rein, "Bu etap benim yeniden doğuşumdu." dedi.50. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun en zorlu etabı olarak kabul edilen 185...

Google Haberlere Abone ol
Taaramae Rein: Bu etap benim yeniden doğuşumdu

50. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun Finike-Elmalı etabını kazanan Cofidis'li bisikletci Taaramae Rein, "Bu etap benim yeniden doğuşumdu." dedi.

50. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun en zorlu etabı olarak kabul edilen 185 kilometrelik Finike-Elmalı etabını kazanan Cofidisli sporcu Taaramae Rein, "2010'da en kötü dönemimdi. Bunu hastalıklar ve sakatlıklar takip etti. Ancak aldığım bu etap benim yeniden eski formuma ulaşacağımı gösterdi." dedi.

Cofidisli sporcu basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Söyledikleri kadar zor bir etaptı. Ana grup önden kaçanlar, finişe 10 kilometre kalaya kadar çekişmeyi sürdürdü. Açık söyleyeyim epey zorlandım. Son viraja ve yokuşa iki kişi girdik. Ben bir atak yaptım, rakibim yanıt vermeyince etabı kazandım. Şimdi Turkuaz mayoyu korumak zorundayım. Sanıyorum ve hissediyorum turu kazanma adına büyük bir şans ayağıma geldi." diye konuştu.

ÖDÜL TÖRENİ

50. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun Finike-Elmalı etabını kazanan Taaramae'nin ödülünü Elmalı Kaymakamı Mehmet Murat Çekmen, ikinci Adam Yates'in ödülünü ise Kaş Çalışkan verdi.

Kaş Kaymakamı Selami Kaplankaya, üçüncü Hardy Romain'in ödülünü Elmalı Belediye Başkanı Avukat Ümit Öztekin verirken, Turkuaz Mayoyu Taaramae'ye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu ile Rifat Çalışkan'ın ailesi eşi Türkan Çalışkan, kızı Özge ve oğlu İlke Çalışkan giydirdi.

CİHAN

Yorumlar