Sürüş uzmanları, Uludağ eteklerinde tırmanma yarışında terledi

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) ve Bursa Otomobil Sporları Kulübü tarafından Bursa Uludağ eteklerinde düzenlenen 2014 Türkiye Tırmanma Şampiyonası ilk yarışı büyük çekişmeye sahne oldu.

Google Haberlere Abone ol
Sürüş uzmanları, Uludağ eteklerinde tırmanma yarışında terledi

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) ve Bursa Otomobil Sporları Kulübü tarafından Bursa Uludağ eteklerinde düzenlenen 2014 Türkiye Tırmanma Şampiyonası ilk yarışı büyük çekişmeye sahne oldu. Köylü ve otomobil tutkunlarının izlediği yarışlarda jandarma ekipleri de geniş güvenlik önlemleri aldı.

2014 Türkiye Tırmanma Şampiyonası, Uludağ eteklerinde yer alan Soğukpınar Parkuru'nda gerçekleştirilen ilk yarış ile başladı. Soğukpınar Sağlık Ocağı önünden başlan tırmanma etabı, Bağlı Köyü piknik alanında son buldu.

4,94 kilometre uzunluğundaki asfalt zeminli parkurda 3 çıkış olarak gerçekleştirilen yarışa, 6 ayrı kategoride 17 araç katıldı. Yarışmalara katılan tek bayan sürücü de dereceye girmek için büyük çaba sarfetti. Yarışların antrenman bölümünde bir araç kazaya karışınca yarışlara giremedi.
CİHAN

Yorumlar