Süper Lig'in yeni ekibi Balıkesirspor yeni sezon hazırlıklarına başladı

Spor Toto Süper Ligin yeni ekibi Balıkesirspor, yeni sezon hazırlıklarına başlamak üzere kendi tesislerinde toplandı. Teknik Direktör İsmail Ertekin nezaretinde toplanan kırmızı beyazlı ekipte, izinli olan yeni transferler Nuno Andre Cohelho,...

Google Haberlere Abone ol
Süper Lig'in yeni ekibi Balıkesirspor yeni sezon hazırlıklarına başladı

Spor Toto Süper Ligin yeni ekibi Balıkesirspor, yeni sezon hazırlıklarına başlamak üzere kendi tesislerinde toplandı. Teknik Direktör İsmail Ertekin nezaretinde toplanan kırmızı beyazlı ekipte, izinli olan yeni transferler Nuno Andre Cohelho, Ante Kulusic ve Abdülhamit Yıldız katılmadı. Balkes'te 15 futbolcunun hazır bulunduğu ilk antrenmana Manisaspor'dan transfer edilen Bülent Cevahir, Murat Gürbüzerol ve Eray Ataseven de hazır bulundu.

38 yıl aradan sonra tekrar Süper Lig'e yükselen Balıkesirspor, 2014-2015 futbol sezonu için Ali Hikmet Paşa Spor Tesisleri'nde toplandı. Yeni sezon çalışmaları öncesinde tüm futbolcularla el sıkışan Teknik Direktör İsmail Ertekin, 'hayırlı olsun' dileğinde bulundu. İlk antrenmanda Ertekin'e yardımcıları Deniz Kolgu, Abdullah Kılıç ve Muhammet Yıldız'da eşlik etti. Daha sonra takımla kısa bir toplantı yapan Ertekin, yeni sezon öncesi değerlendirmede bulundu.

Yeni sezonun hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunan Ertekin, "İnşallah, Balıkesirspor bu sene yine ayrı bir ligde. Balıkesirspor adına hayırlı olur inşallah. Bugün takımda üç yeni oyuncumuz var. Zaman içinde diğerleri de aramıza takılacaklar. Ben geçen yıl da hedeflerimiz konusunda sezon başında bir şey söylemedim. Bu sezon transfer çalışmalarımız henüz bitmediği için hedef konusunda bir şey diyemiyorum. Önümüzdeki günlerde takım tamamlandıktan sonra, oyuncularımızla konuşup Balıkesirspor'un hedeflerini onların belirlemesini isteyeceğiz. Hedefimizi futbolcularımız belirleyecek." dedi.

Hafta sonunda kadar günde antrenman yapacaklarını belirten Ertekin, bir günlük izinin ardından kamp programı için Bolu'ya gideceklerini bildirdi. Kamp programının bayrama kadar devam edeceğini aktaran Ertekin, "Bayram izninin ardından bir kaç burada çalışıp tekrar Bolu'ya gideceğiz. Bu arada hazırlık maçlarımız olacak. 23-24 kişilik bir kadro yapmayı düşünüyoruz. Görüştüğümüz oyuncular var. Önümüzdeki günlerde netleşecek." diye konuştu.

Kulüp Başkanı Tuna Aktürk ise yaptığı açıklamada transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Nuno Andre Cohelho, Ante Kulusic ve Abdülhamit Yıldız izinli oldukları için bugün aramıza katılamadılar. Çarşamba günü takıma katılacaklar. Bucaspor'dan Okan Alkan ile görüşmelerimiz son aşamaya geldi. Orta saha, bir forvet arkası ve bir santrafor alıp transferi kapatmayı düşünüyoruz. Balıkesirspor'un bu yıl lige renk getirecek bir takım olacağına inanıyorum. Taraftarlarımıza heyecanlı ve zevkli müsabakalar izlettireceğimizden eminiz. Bu arada Lalawe ve Karikari'nin kulüpleriyle anlaştık fakat oyuncular sürekli ekstra taleplerde bulunuyorlar. Bir iki gün içinde bu konuda bir sonuca varacağız." ifadelerini kullandı.

Manisaspor'dan transfer edilen üç futbolcu da yeni takımlarıyla ilk antrenmana çıktı. Bülent Cevahir, kazasız, belasız bir sezon geçirme temennisinde bulunarak, "Buraya başarılı olmak için geldik. Genç bir kadromuz var. Şehir tamamen ligde olmayı seviyor. Süper ligde kalıcı olmak istiyoruz." dedi.

Çok iyi kamp dönemi geçirip lige damga vuran bir ekip olmak istediklerini belirten Murat Gürbüzerol, "Bütün oyuncu arkadaşlarımın bir hedefi var. İnşallah ligde güçlü bir takım olup adımızdan söz ettiririz." ifadelerini kullandı.

Balıkesirspor forması giyecek olmasından dolayı mutlu olduğunu belirten Eray Ataseven ise, "Balıkesirspor'a hem değer katmaya hem de değer kazanmaya geldim. Takımda güzel bir arkadaşlık var. Bunu sahaya yansıtıp hakkımızı alacağız." şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar