Süper Lig'i 4. bitiren Türk Telekom masa tenesinde Avrupa kupalarına katılacak

Türk Telekom Masa Tenisi Takımı, Masa Tenisi Süper Ligi'ni dördüncü sırada tamamlayarak gelecek sezon Avrupa Kupaları'na katılmaya hak kazandı. Şirket Masa Tenisi Takımı ise 12. Kuruluşlararası Açık Masa Tenisi Turnuvası'nı birinci olarak...

Google Haberlere Abone ol
Süper Lig'i 4. bitiren Türk Telekom masa tenesinde Avrupa kupalarına katılacak

Türk Telekom Masa Tenisi Takımı, Masa Tenisi Süper Ligi'ni dördüncü sırada tamamlayarak gelecek sezon Avrupa Kupaları'na katılmaya hak kazandı. Şirket Masa Tenisi Takımı ise 12. Kuruluşlararası Açık Masa Tenisi Turnuvası'nı birinci olarak tamamladı.

Tüm Türkiye'ye yayılmış amatör spor kulüpleri ve sponsorluk destekleri ile spora katkısını sürdüren Türk Telekom'un Masa Tenisi Takımı, gelecek sezon Türkiye'yi Avrupa'da temsil edecek.

Masa Tenisi Süper Ligi'nde Beşiktaş, Fenerbahçe ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi gibi güçlü rakipler ile mücadele eden Türk Telekom play off mücadelesi sonucunda sezonu dördüncü sırada tamamlayarak Avrupa kupalarına katılmaya hak kazandı. Beşiktaş ile üçüncülük mücadelesine çıkan Türk Telekom beş saat süren mücadele sonunda siyah beyazlı takıma 4-2 mağlup oldu. İki takımın ortaya koyduğu mücadele salondaki taraftarlar tarafından büyük beğeni topladı.

Sezonu dördüncü sırada tamamlayan ve antrenörlüğünü Atila Aydın'ın yaptığı ve Mustafa Fahrettin Ekmekçi, Evgenii Barkhatov ve Paata Pirtskhalava'dan oluşan Türk Telekom, elde ettiği bu başarı ile tarihinde ilk kez Avrupa kupalarına katılmış olacak.

TÜRK TELEKOM ŞİRKET MASA TENİSİ TAKIMI BİRİNCİ

Bu arada Türk Telekom'un Şirket Masa Tenisi Takımı da Çeşme'de yapılan 12. Kuruluşlararası Açık Masa Tenisi Turnuvası'nda birinci oldu.

Atilla Aydın, Mustafa Fahrettin Ekmekçi, Evgenii Barkhatov ve Paata Pirtskhalava'dan oluşan Türk Telekom Şirket Masa Tenisi Takımı, 55 takımın mücadele ettiği turnuvada ilk olarak eleme grubunda sırasıyla İstanbul takımlarından İGDAŞ, THY ve Sandoz takımlarını mağlup etmeyi başardı.

Çeyrek finalde ise Turkcell ile karşılaşan Türk Telekom rakibini 4-0 mağlup etti. Yarı finalde Sistem Reklam takımı ile zorlu bir mücadele yapan Türk Telekom bu mücadeleden de 4-3'lük galibiyetle ayrılarak adını finale yazdırdı.

Finalde geçen yılın birincisi Alsim Alarko maçını 4-1'le geçen Türk Telekom Şirket Masa Tenisi Takımı turnuvayı birincilikle kapattı.

CİHAN

Yorumlar