Süper Lig'e son bilet için heyecan başlıyor

- PTT 1. Lig play-off'ta ilk maçlar yarın Balıkesir ve Elazığ'da yapılacak

Google Haberlere Abone ol
Süper Lig'e son bilet için heyecan başlıyor


İZMİR (AA) - PTT 1. Lig'den Süper Lig'e yükselecek son ekibin belli olacağı play-off'ta, yarı finalin ilk maçları yarın Balıkesir ve Elazığ'da oynanacak.

Yarı final turunun ilk maçında saat 19.30'da Balıkesirspor ile Multigroup Alanyaspor Balıkesir Atatürk Stadı'nda karşılaşacak. Müsabakayı Ali Palabıyık yönetecek. Seride finale yükselecek ekip, 23 Mayıs Pazartesi günü Alanya'daki müsabakada belli olacak.

Günün ikinci karşılaşmasında ise Vartaş Elazığspor ile Adana Demirspor, Barış Şimşek'in düdük çalacağı müsabakada saat 21.30'da Elazığ Atatürk Stadı'nda mücadele edecek. Bu müsabakanın rövanşı da 23 Mayıs'ta Adana'da yapılacak.


- Balıkesirspor-Multigroup Alanyaspor


Balıkesirspor ile Multigroup Alanyaspor arasında ligde oynanan Alanya'daki müsabaka 1-1 tamamlanmış, Balıkesir'deki karşılaşma ise ev sahibinin 1-0 üstünlüğüyle sona ermişti.

İki takımın liglerde oynadığı 4 karşılaşmada Multigroup Alanyaspor'un galibiyeti bulunmuyor. Balıkesirspor 2 galibiyet alırken 2 müsabaka da berabere bitti.


- Vartaş Elazığspor-Adana Demirspor


Normal sezonda Elazığ'daki müsabaka 1-0, Adana'daki karşılaşma ise 2-1 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle sona erdi.

Liglerde daha önceki 17 karşılaşmada Adana Demirspor'un 10, Vartaş Elazığspor'un 3 galibiyeti bulunurken 4 maç berabere tamamlandı.

Yorumlar