Süper Lig'e dönen Mersin'de büyük sevinç yaşanıyor

PTT 1. Ligi play off final maçında Samsunspor'u İstanbul'da 2-0 yenen Mersin'in bir yıl aradan sonra tekrar Süper Lig'e çıkması şehirde büyük sevince neden oldu. Kenti yönetenler de Mersin'in Süper Lig'e çıkmasını kutladı.Vali Hasan Basri...

Google Haberlere Abone ol
Süper Lig'e dönen Mersin'de büyük sevinç yaşanıyor

PTT 1. Ligi play off final maçında Samsunspor'u İstanbul'da 2-0 yenen Mersin'in bir yıl aradan sonra tekrar Süper Lig'e çıkması şehirde büyük sevince neden oldu. Kenti yönetenler de Mersin'in Süper Lig'e çıkmasını kutladı.

Vali Hasan Basri Güzeloğlu Mersin İdmanyurdu'nun yerinin Süper Lig olduğunu birçok kez dile getirdiğini kaydetti. Takımın bir yıl aradan sonra tekrar Süper Lig'e yükselme hedefine ulaştığını görmekten büyük bir mutluluk duyduğunu anlatan Güzeloğlu, stadı doldurarak takımlarına destek veren tüm seyircilere teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ise takımı tekrar lâyık olduğu yer olan Süper Lig'e çıkarttıkları fotbolcu, teknik heyet, yönetim ve taraftarlara teşekkür etti. Asıl mücadelenin bundan sonra başlayacağını ifade eden Kocamaz, şöyle konuştu:

"Süper Lig'e çıkmak önemli olduğu kadar, orada kalmak daha da önemli. İnşallah önümüzdeki sezonun hazırlıklarını şimdiden başlatarak, takımımızın gerekli noktalarına oyuncu takviyesi de yaparak, Süper Lig'e giriş yapacağız. Daha önce de belirttiğim gibi, bu takımın başarılı olabilmesi için kentimizde iş yapan yerli ve yabancı firmalar ile işadamlarına büyük görev düşüyor.

Başarılı bir takım oluşturabilmek için mutlaka maddi desteğe ihtiyaç var. Ben Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, bu desteğin sağlanacağına gönülden inanıyorum, çünkü bu şehirde yaşıyorsak ve ekmeğimizi bu şehirde kazanıyorsak, bu kentin değerlerine gereken önem ve desteği vermek zorundayız."

Merkez Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna da takımın Süper Lig'de kalıcı olması için yerel yönetimler olarak ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını söyledi.

CİHAN

Yorumlar