"Süper Lig'e çıkan üçüncü takım olmak istiyoruz"

PTT 1. Ligi'nde Play-Off'a kalmayı garantileyen Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Süper Lig'e çıkan üçüncü takım olmayı istediklerini belirtti.Vural, Macit Özcan Tesisleri'nde düzenlediği haftalık basın toplantısında şu...

Google Haberlere Abone ol
"Süper Lig'e çıkan üçüncü takım olmak istiyoruz"

PTT 1. Ligi'nde Play-Off'a kalmayı garantileyen Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Süper Lig'e çıkan üçüncü takım olmayı istediklerini belirtti.

Vural, Macit Özcan Tesisleri'nde düzenlediği haftalık basın toplantısında şu anda bulundukları altıncılık pozisyonunun karşılaşacakları rakipleri adına iyi bir pozisyon olduğunu kaydetti. Bu hafta oynanacak maçların ardından Play-Off'ta eşleşmelerin belli olacağını ifade eden Vural, "Ligin son haftasında deplasmanda Adanaspor ile karşılaşacağız. Lig'de şuan 6'ncı sıradayız ve play-off maçlarına bu şekilde girmek istiyoruz. Adana maçında oynamayan oyuncularımıza forma şansı vereceğiz. Böylece sürekli oynayan oyuncuları dinlendirmiş olacağız" diye konuştu.

Vural, play-off'da ilk maçlarını sahalarında 9 Mayıs Cuma günü yapacaklarını ifade ederek şöyle devam etti: "Haftanın son günü olduğu için bir seyirci kaybımız olmaz diye düşünüyoruz. O açıdan taraftarlarımızdan ricam Passolig kartlarını temin edip, maça gelmeleri. Geçen hafta çok az sayıda taraftarımız maça gelmişti. İnşallah bu maçımızda da böyle bir şey olmaz. Seyircimize ihtiyacımız var."

CİHAN

Yorumlar