Sultanbeyli Belediyespor, 2 yeni ismi kadrosuna dahil etti

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Sultanbeyli Belediyespor, Antalya’da 10 günlük kampın ardından kadrosunu 2 yeni isimle güçlendirdi.

Google Haberlere Abone ol
Sultanbeyli Belediyespor, 2 yeni ismi kadrosuna dahil etti

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Sultanbeyli Belediyespor, Antalya’da 10 günlük kampın ardından kadrosunu 2 yeni isimle güçlendirdi. Kampta takımın eksiklerini gördüklerini ifade eden Takım antrenörü Hüseyin Aydoğan, "Takımımıza yeni takviyeler yaptık. İkinci lig ekibi Gaziosmanpaşa’dan kanat oyuncusu Serdal Öz’ü, Yomraspor’dan da stoper Mehmet Ali Sağlam’ı kadromuza kattık." diye konuştu.

BAL’ın güçlü ekiplerinden Sultanbeyli Belediyespor, ligin ilk yarısını 24 puanla üçüncü sırada tamamladı. Takım, Antalya’da 10 günlük kamp yaptı. Kadrosuna yeni isimler kazandıran takım, ikinci yarıdaki fikstür avantajını da iyi değerlendirip şampiyonluk ipini göğüslemek istiyor.

Takım antrenörü Hüseyin Aydoğan, Antalya kampının çok verimli geçtiğini ifade etti. Kampta 4 hazırlık maçı yaptıklarını kaydeden Aydoğan, "Hazırlık maçlarında oyuncuları görme imkanımız oldu. Bu kamp bizim için çok verimli geçti. Milli Takımlar Antrenörü Fatih Terim hazırlık maçlarını izledi ve takımı beğendi. Fatih Terim bundan sonraki süreç için Sultanbeyli Belediyespor’un takip edilmesini söyledi. Bu bizim için ilçemiz için güzel bir gelişme." şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar