Süleyman Seba'nın hayatı kitap oldu

Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın hayatını anlatan 'Beşiktaş'ın Dervişi Süleyman Seba' adlı kitabın tanıtım toplantısı yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
Süleyman Seba'nın hayatı kitap oldu

Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın hayatını anlatan 'Beşiktaş'ın Dervişi Süleyman Seba' adlı kitabın tanıtım toplantısı yapıldı.

Gazeteci yazar Rıdvan Akar'ın yazdığı kitabın toplantısı Kabataş Erkek Lisesi'nde kalabalık bir davetli grubu ile birlikte yapıldı. Eserin tanıtım toplantısına, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yönetici Ahmet Nur Çebi, göreve yeni başlayan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Süleyman Seba'nın yeğeni ve Beşiktaş Kulübü Eski Teknik Direktörü Tayfur Havutçu ve çok sayıda davetli katıldı.

Yarın satışına başlanacak olan kitabın gelirinin ise 'Kabataşlılar Derneği' öğrenci bursuna aktarılacağı öğrenildi.

Toplantı öncesinde gazetecilere açıklamalarda bulunan kitabın yazarı Rıdvan Akar, başkan Fikret Orman, yönetici Ahmet Nur Çebi ve Süleyman Seba'nın yeğeni Tayfur Havutçu kitapla ilgili şunları söyledi:

Rıdvan Akar: "Keşke Süleyman Seba ile ben de Beşiktaş için birşeyler yapabilseydim diyordum. Bu kitabı yaparken bir çok anıyı bir araya getirerek bu eseri meydana getirdik. Kitabın satışa başlayacağı günün Süleyman Seba'nın doğum gününe denk gelmesi de ayrıca güzel bir olay. Kitap yarın satışa sunulacak."

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman: "Süleyman Seba demek, Beşiktaş demek. Onun sevgisini kazanmak, onun ilkelerine bağlı olarak olarak yaşamaktan geçer. Kitabın yazılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Tayfur Havutçu: Görev yaptığı 16 yıl boyunca Türk futboluna damga vurmuştur. Süleyman Seba adına böyle güzel bir kitap yapılması onur verici. Rıdvan Akar'a aile adına teşekkür ediyoruz."

Ahmet Nur Çebi: "Bugün buraya güzel bir eserin tanıtımına geldik. Süleyman Seba büyük bir isim ve onun adına yapılan bu kitabı herkesin almasını arzu ediyoruz."

Öte yandan toplantının sonunda yapılan plaket töreninin ardından, yarın 88. yaşına girecek olan Süleyman Seba adına alkışlar arasında pasta kesildi.
CİHAN

Yorumlar