Süleyman Hurma: Kadromuzu koruduk, yeni takviyeler de yapacağız

Kayserispor Kulübü Genel Menejeri Süleyman Hurma, yeniden Süper Lig'e döneceklerini ifade ederek, "Kadromuzu koruduk ve yeni takviyeler de yapacağız." dedi. PTT 1. Ligi'nde mücadele edecek olan Kayserispor, teknik direktör Mutlu Topçu ve 8 yeni...

Google Haberlere Abone ol
Süleyman Hurma: Kadromuzu koruduk, yeni takviyeler de yapacağız

Kayserispor Kulübü Genel Menejeri Süleyman Hurma, yeniden Süper Lig'e döneceklerini ifade ederek, "Kadromuzu koruduk ve yeni takviyeler de yapacağız." dedi.

PTT 1. Ligi'nde mücadele edecek olan Kayserispor, teknik direktör Mutlu Topçu ve 8 yeni transferle birlikte sezonun ilk idmanını gerçekleştirdi. Yeni sezon öncesi kadroya 8 futbolcu katan Kayserispor, iki futbolcu ile de yollarını ayırdı. Samsunspor'dan Cemil, Menemenspor'dan kaleci Umut, Antalyaspor'dan Mehmet Eren ve İbrahim Dağaşan, Gençlerbirliği'nden Serkan Kurtuluş, Lozan'dan Ahmet Özcan, Almanya'dan gurbetçi Mahir Savrukoğlu ve Cem Ekinci kadroya dahil olan futbolcular. Mouche ve Vanek ise takımla yollarını ayırdı.

Kulübün tesisinde ilk idmanın yapılmasının ardından açıklamalarda bulunan Kayserispor Kulübü Genel Menejeri Süleyman Hurma, geçen sezon dramatik bir süreç yaşadıklarını ve ağır sonuçla karşılaştıklarını ifade etti.

Hurma, takım kadrosunu koruyarak ve önemli takviyeler yaparak yeniden Süper Lig'e çıkacaklarını iddia ederek, "Takım olarak bir travma yaşadık ve bunu çabuk bir şekilde atlatacağız. PTT 1. Lig takımlarına çok büyük saygımız var. Çok iyi takımlar ve kadrolar var. Ama biz bu ligde olabilecek bir takım ve kulüp değiliz. İnşallah seyircimize camiamızın ve taraftarımızın da katkısı ve desteğiyle hemen bu işi bitirip tekrar Süper Lig'e ve Avrupa kupaları hedefimize döneceğiz." dedi.

Süleyman Hurma, Türkiye Kupası'nda da iddialı bir takım olacaklarını belirterek, "Ayrıca Türkiye Kupası'nda da iddialı bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Orada da yolumuza devam edeceğiz. Kayserispor'u misafir olarak düşünüyoruz. Çünkü bu kulübün mevcut oyuncuları ve şartları kadro yapısı, kulüp yapısı ve finansal durumu buraya çok uygun bir kulüp değil." şeklinde konuştu.

Kayserispor'u PTT 1. Lig'de şampiyon yaparak yeniden Süper Lig'e çıkaracaklarını ifade eden Kayserispor Teknik Direktör Mutlu Topçu ise bunu başaracaklarına inandıklarını söyledi.

Bayrama kadar Kayseri’de çalışmalar yapacaklarını aktaran Topçu, ikinci etap olarak yurtdışı programı olduğunu kaydetti. Topçu, kamp döneminde hazırlık maçları da yapacaklarını anlatarak, "PTT 1. Ligi, güçlü bir lig ve mücadele etmek gerekiyor. Kalitemizi ön plana çıkartmak için mücadele etmek zorundayız. O yüzden çok çalışıp hedefe ulaşacağız." dedi.

CİHAN

Yorumlar