Şükrü Ergün: Tek isteğimiz hakemlerin baskı altında kalmadan maçları yönetmesi

Galatasaray Kulübü Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, "Bizim tek istediğimiz hakemlerin baskı altında kalmadan maçları yönetmesi.

Google Haberlere Abone ol
Şükrü Ergün: Tek isteğimiz hakemlerin baskı altında kalmadan maçları yönetmesi

Galatasaray Kulübü Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, "Bizim tek istediğimiz hakemlerin baskı altında kalmadan maçları yönetmesi." dedi.

    Kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan sarı - kırmızılı kulübün basın sözcüsü Şükrü Ergün, hakemlerin baskı altında kalmaması gerektiğini ifade etti. Ergün, "Bizim ilgi alanımıza giren hakemlerin etki altında kalıp kalmaması. Hakemler etki ve baskı altında kalmadan lehimize ve aleyhimize hata yapmadan, insani hatalarla maç yönetsin itiyoruz." diye konuştu.

    Hakemlerle açıklamalarına devam eden sarı - kırmızılı yönetici, "Geçmişte yapılan hatalar üzerine konuşmadık. Bu hayatında doğal akışı içerisinde olan birşey. Hakemlerde insan, onlarda hata yapabilir. Hem bizim hem de rakiplerimizin adına hatalar olacaktır. Kimse bu zamana kadar açıklama yapmadı. Ağlama sızlama da olmadı. Ne zamanki geçen hafta açıklama yapıldı, bazı takımlarının hatalarına yönelik telafiler oldu. Bunun üzerine açıklama yönüne gidildi." şeklinde konuştu.

    İlk kez hakemlerle ilgili olarak açıklama yapıldığını kaydeden Şükrü Ergün, "Bu sezon Galatasaray, hakemler hakkında konuşmadı. Bunu söyleyenler kayıtları çıkartsınlar. Bizde gerekeni yaparız." ifadelerini kullandı.

"BÜTÜN MAÇLAR BİZİM İÇİN DERBİ"

    Şampiyonluk mücadelesi hakkında da değerlendirmelerde bulunan Ergün, "Bundan sonra bütün maçlar bizim için derbi. Büyük takım, küçük takım yok. Kalan maçlarımızı kazanmak zorundayız. Önemli maçların her takım için adil yönetilmesi." açıklamasını yaptı.

    Hakemleri baskı altına almak gibi niyetlerinin olmadığını tekrarlayan Şükrü Ergün, "Hakemler bizi kayırsın, rakiplerimize haksızlık yapsın. Bunu kimse istemez. Tek söylediğimiz hakemler baskı altında kalmasın. Çıksınlar maçı hatasız yönetmeye çalışsınlar. İnsani hatalar elbette olacaktır. Bazı hatalar üst üste aynı maç içerisinde oluyorsa, insanın isyan edesi geliyor." dedi.
CİHAN

Yorumlar