Şükrü Ergün: Satılmayacak oyuncu yoktur

Galatasaray Spor Kulübü Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, Fenerbahçeli bazı taraftarların kutlamasına dair ilginç tespitlerde bulunurken transfere dair de önemli mesajlar verdi.Galatasaray Kulüp sözcüsü Şükrü Ergün, takımdan ayrılacak oyuncuların...

Google Haberlere Abone ol
Şükrü Ergün: Satılmayacak oyuncu yoktur

Galatasaray Spor Kulübü Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, Fenerbahçeli bazı taraftarların kutlamasına dair ilginç tespitlerde bulunurken transfere dair de önemli mesajlar verdi.

Galatasaray Kulüp sözcüsü Şükrü Ergün, takımdan ayrılacak oyuncuların kısa sürede belli olacağını söyledi. Radyospor'a konuşan Şükrü Ergün, Fenerbahçeli olduğunu söyleyen bir grubun kadın maketlerinin üzerine Galatasaraylı futbolcuların resimlerini yapıştırmalarıyla ilgili olay için "Bunları yapanların sağlıklı insan olmaları mümkün değil. Bazı psikolojik bozukluklardan müzdarip olduklarına inanıyorum." dedi.

Bu olayın içlerinde gizli kalmış psikolojik bozuklukların dışa yansıması olarak nitelendiren Şükür Ergün, "Kime hakaret etmek istiyorlar. Kadınlara mı hakaret etmek istiyorlar, oraya oyuncuların suratını yerleştirerek ne yapmaya çalışıyorlar. Bu tamamen sapık bir davranış. Bu konuyu konuşmayı bile zul adlediyorum." diyerek şunları söyledi:

"Ben kendilerinin Fenerbahçe taraftarı olarak nitelendirilmelerini kabul edemiyorum. Fenerbahçelilerin de onlara sahip çıkacağına inanmıyorum. Benim saygı duyduğum Fenerbahçeli arkadaşlarım böyle bir şeyi kesinlikle tasvip etmiyorlar. Öyle bir gurubu Fenerbahçeli olarak kabul etmiyorlar."

Felipe Melo, Fenerbahçeli bir grup taraftarlarla kavga ettiği iddiaları için ise Şükrü Ergün, "Ben orada değildim. Ama Melo kavga etmedim diyor. O, öyle diyorsa öyledir." dedi.

UMUDUMUZU HİÇ BİR ZAMAN KAYBETMEYİZ

Galatasaray Liv Hospital'in Beko Basketbol Ligi play off final serisindeki ilk iki maçı kaybetmiş olmasına rağmen, şampiyonluktan umudu kesmediklerini dile getiren Ergün, "Ben hiç bir zaman Galatasaray'la ilgili inancımı kaybetmemem" diye konuştu.

TAKIMDAN AYRILACAKLAR NETLEŞMEDİ; AMA KISA SÜREDE BELLİ OLUR

Şükrü Ergün, takımdan ayrılacak futbolcularla ilgili olarak ise "Şu anda netleşmedi. Başkan direkt bu konularla kendisi ilgileniyor. Başkan bu konuda bize henüz bilgi vermedi. Ama sanırım çok uzun sürmeyecektir. Öyle olması gerekir." diye konuştu.

SATILMAYACAK OYUNCU YOKTUR

Ergün, Muslera ve Sneijder'e teklif gelmesi durumundaki ne karar verecekleri konusunda ise "Başkanımız zaten bu konudaki görüşünü açıkladı. Ederini bulduktan sonra satılmayacak futbolcu yoktur." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar