Şükrü Ergün: Çok güzel bir galibiyet aldığımız için çok mutluyuz

Bursaspor'u 6 - 0'la geçen Galatasaray'da basın sözcüsü Şükrü Ergün, güzel bir galibiyet aldıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Şükrü Ergün: Çok güzel bir galibiyet aldığımız için çok mutluyuz

Bursaspor'u 6 - 0'la geçen Galatasaray'da basın sözcüsü Şükrü Ergün, güzel bir galibiyet aldıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Şükrü Ergün, "Ligin çok güçlü takımlarından Bursaspor'a karşı çok net bir galibiyet aldık. Gol yemeden yarım düzüne kadar gol attık. Bu maçta takımımızın arzusunu, isteğini ve ortaya koyduğu oyun kalitesini herhalde herkes takdir etmiştir. İlk devre sonunda, ikinci devre değişik bir Galatasaray göreceğimizi söylemiştim. İşte değişik bir Galatasaray görmeye başladık. Bu skor ve bu akşamki maç şampiyonluk hedefimizde hiçbir sapma olmadığının göstergesidir. Çok güzel bir galibiyet aldığımız için çok mutluyuz. Ayrıca taraftarlarımıza da yönetim kurulumuz adına teşekkür etmek istiyorum." şeklinde konuştu.

Galatasaray'ın stoper mevkiine transferi gündemde olan Arjantin'in Boca Juniors'ta forma giyen Guillermo Burdisso ile ilgili bir soruya da Şükrü Ergün, "Doğrudur; ama atılmış bir imza yok." cevabını verirken, Alex Telles'in lisansının çıkmamasıyla ilgili de "Lisansının çıkmaması kimsenin suçu değil. Brezilya tarafından bir aksaklık oldu. Aksama da kötü niyetli bir şey değil. Sistemdeki bir arıza sebebiyle onay verilemedi hepsi bu kadar. Bu konuda bir problem yok." ifadelerini kullandı.

"ŞAMPİYON OLMAYI HEDEFLİYORUZ"

Lig lideri Fenerbahçe ile aralarındaki puan farkının 7'ye indiğinin hatırlatılması üzerine de Ergün, "Biz önümüzdeki bütün maçları kazanmak istiyoruz. Şampiyon olmayı hedefliyoruz. Her zaman söylüyoruz ve söylemeye de devam edeceğiz." diye konuştu.

Şampiyonluk için kadronun yeterli olup olmadığı yönündeki bir soruya da Ergün, "Kadromuz şampiyonluk yarışı için yeterli; fakat 3 kulvarda yarıştığımız için kadromuzu gençleştirmek ve genişletmek zorundaydık. Hocanın arzusu doğrultuda bunu gerçekleştirdik." cevabını verdi.
CİHAN

Yorumlar