Şükrü Ergün: Başarılı bir sezon geçirdik

Galatasaray Kulübü'nün basın Sözcüsü Şükrü Ergün, Spor Toto Süper Lig'de başarılı bir sezon geçirdiklerini söyledi. Sarı-kırmızılı takımın kendi sahasında Kayseri Erciyesspor'u 2-1 yendiği karşılaşmanın bitiminde basın mensuplarına...

Google Haberlere Abone ol
Şükrü Ergün: Başarılı bir sezon geçirdik

Galatasaray Kulübü'nün basın Sözcüsü Şükrü Ergün, Spor Toto Süper Lig'de başarılı bir sezon geçirdiklerini söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın kendi sahasında Kayseri Erciyesspor'u 2-1 yendiği karşılaşmanın bitiminde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ergün, "Bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne katıldık. Türkiye Kupası'nı kazandık. Başarılı bir sezon geçirdik. Sezon başında bir hoca değişikliği oldu. Türkiye'yi tanımayan bir hoca olmasına rağmen başarılı bir sezon geçirdik." diye konuştu.

Ergün, takımda sözleşmesi sona eren Drogba konusunun tamamen bittiğini ve sözleşme yenileme durumunun olmadığını ifade etti.

DROGBA: TÜRKİYE'DEN AYRILIYORUM

Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Didier Drogba, yarın Türkiye'den ayrılacağını ve milli takım kampına katılacağını söyledi. Basın mensuplarının "Başkan Ünal Aysal ile görüştün mü?" sorusuna ise ünlü oyuncu, cevap vermedi.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Umut Bulut da "Bugün zor şartlarda maça çıktık. Soma'da yaşanan olaylara çok üzgünüz. Onlara yardım edeceğiz. Şampiyonlar Lİgi'ne katıldığımız için mutluyuz." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar