Suarez huyundan vazgeçmez!

Isırıklarıya ünlü golcü Luis Suarez, az kalsın bir başka skandala City maçında imza atıyordu. Demichelis'i ısırmaya kalkan Uruguaylı, son anda kendine hakim olarak ceza almaktan kurtuldu.

Google Haberlere Abone ol
Suarez huyundan vazgeçmez!
Isırıklarıya meşhur golcü Luis Suarez, az kalsın bir diğer skandala City maçında imza atıyordu. Demichelis'i ısırmaya kalkan Uruguaylı, son anda kendine hakim şekilde ceza almaktan kurtuldu.

Şampiyonlar Ligi 2. Turu’nda misafir bulunduğu İngiliz devi Manchester City’yi 2-1 devirerek rövanş için avantaj elde eden Barcelona’da, gecenin yıldızı 2 gol kaydeden Uruguaylı süperstar Luis Suarez oldu. Barça kariyerindeki en çok performanslarından birisini ortaya koyan yıldız oyuncu, karşılaşmada gene sorunsuzca duramadı ve City savunmacısı Demichelis’i ısırmaya kalktı. Ada basınında geniş yer saha görüntülerde Suarez’in Demichelis’in koluna ısırmak için hücum yaptığı aleni dikkat çekici olurken, akıllara yıldız oyuncunun Chiellini, Ivanovic ve Otman Bakkal’ı ısırması sonrası aldığı tarihsel cezalar geldi.

Messi’nin penaltı kabusu

2-1 Barça’nın üstünlüğüyle tamamlanan maçta Suarez’in peşinden en çok konuşulan ad Messi oldu. 90+4’üncü dakikada kullandığı penaltı atışını kaçıran, kaleciden dönen topu da auta yollayan Arjantinli, hem gol sayısını 76’ya çıkarma şansını tepti hem de Barcelona forması altında 13. kere penaltı noktasından hüsranla ayrıldı. Luis Enrique, maç sonu penaltıyla ilgili, “Penaltıları, lakin onları atma cesaretini gösterenler kaçırır. Leo hiç şüphesiz bizim penaltıcımız ve ona güvenimiz tam” biçiminde konuştu.

Kaynak: FANATİK

Yorumlar