Steaua Bükreş liderliğini sürdürdü

- Osmanlıspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden Steaua Bükreş, ligin 10. haftasında deplasmanda Voluntari'yi 3-2 yendi

Google Haberlere Abone ol
Steaua Bükreş liderliğini sürdürdü


İSTANBUL (AA) - UEFA Avrupa Ligi'nde Osmanlıspor'un bulunduğu L Grubu'nda yer alan Steaua Bükreş, Romanya Birinci Futbol Ligi'nin 10. haftasında deplasmanda Voluntari'yi 3-2 mağlup etti.

Romanya'nın Ilfov kentindeki Anghel Iordanescu Arena'da oynanan maçın 25. dakikasında Petra Ivanovici'nin golüyle geriye düşen Steaua Bükreş, 28. dakikada Adrian Popa ve 51. dakikada penaltıdan Fernando Henrique Boldrin'in attığı gollerle 2-1 öne geçti.

Ev sahibi Voluntari, 59. dakikada Adrian Ionut Balan'ın attığı golle dengeyi sağlasa da Steaua Bükreş, 85. dakikada Marko Momcilovic'in attığı golle 3-2 öne geçti ve karşılaşma bu skorla sona erdi.

Bu sonuçla 10 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 23 puan toplayan Steaua Bükreş, liderliğini devam ettirdi. Voluntari ise 11 puan ve maç fazlasıyla 9. sırada yer alıyor.

UEFA Avrupa Ligi L Grubu'ndaki ilk karşılaşmasında Osmanlıspor'a deplasmanda 2-0 mağlup olan Steaua Bükreş, ikinci maçında 29 Eylül Perşembe günü evinde Villarreal'i konuk edecek.

Yorumlar