Sporcular, Amatör Spor Haftası için yürüdü

SAMSUN (İHA) – Samsun’da “Amatör Spor Haftası” nedeniyle düzenlenen yürüyüşe binlerce sporcu katıldı.Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Amatör Spor Haftası...

Google Haberlere Abone ol
Sporcular, Amatör Spor Haftası için yürüdü

SAMSUN (İHA) – Samsun’da “Amatör Spor Haftası” nedeniyle düzenlenen yürüyüşe binlerce sporcu katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Amatör Spor Haftası Kortej Yürüyüşü, İstiklal Caddesinden Eski 19 Mayıs Stadyumuna kadar sürdü. Yürüyüşe çok sayıda sporcu ve amatör spor kulüplerinin temsilcileri katıldı.

Yürüyüşten önce açıklamalarda bulunan Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz, “Her yılın Ekim ayının ilk ve 2. haftasında Amatör Spor Haftası nedeniyle bir yürüyüş gerçekleştiriyoruz. Kulüplerimiz ve sporcularımızla birlikte bir açılış korteji oluşturduk. Amacımız amatör sporların ne kadar önemli olduğunu, halkla bütünleşerek insanlara anlatmak. Bu anlamda bakanlığımızın amatör spor kulüplerine gönderdiği malzeme yardımını eski stadyumda kulüplerle buluşturacağız. Böylelikle amatör spor kulüplerimize yardımcı olmak istiyoruz. Bu anlamda yürüyüşümüze destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Program, yürüyüşün ardından Eski 19 Mayıs Stadyumunda devam etti. Sportif gösterilerin ardından amatör spor kulüplerine Gençlik ve Spor Bakanlığından gönderilen malzemeler dağıtıldı.

Yorumlar