Spor tırı'ı 13 Haziran'da Ağrı'da olacak

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel sekreteri Özkan Aslan, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu işbirliği ile gerçekleştirdiği "Gelin Spor Yapalım, Tek Galibi Dostluk Olsun" sloganı ile yola...

Google Haberlere Abone ol
Spor tırı'ı 13 Haziran'da Ağrı'da olacak

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel sekreteri Özkan Aslan, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu işbirliği ile gerçekleştirdiği "Gelin Spor Yapalım, Tek Galibi Dostluk Olsun" sloganı ile yola çıkan Spor Tırı'nın 13 Haziran günü Ağrı'da olacağını söyledi.

Spor tırının çocuklara karne hediyesi olacağını belirten Aslan, "13 Haziran günü karne törenleri yapılacak. Çocuklarımız ve gençlerimiz spor tırına giderek hem spor faaliyeti yapabilir, hem de okulun verdiği koca bir yılın yorgunluğunu atabilir." diyerek, şunları söyledi:

"İlimiz sporuna katkıda bulunmak, spora ilgi duyanların çeşitli branşlarla tanışmasını sağlamayı amaçlayan spor tırı projesi amatör sporun da gelişmesini ve tanınmasını sağlayacaktır. Çünkü, sporda başarının temelinde amatör bir ruh yatar. Biz de üst kuruluşumuz olan Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'nun bu etkinliğinde ASKF olarak aktif bir rol üstleneceğiz."

CİHAN

Yorumlar