Spor TIR'ı Kırşehir’de

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın başlatmış olduğu 'Gelin Spor Yapalım, Tek Galibi Dostluk Olsun Projesi' kapsamında yola çıkarılan spor TIR'ı Kırşehir'e geldi.TIR'la getirilen portatif müsabaka alanları ve spor aktivite merkezleri Cacabey...

Google Haberlere Abone ol
Spor TIR'ı Kırşehir’de

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın başlatmış olduğu 'Gelin Spor Yapalım, Tek Galibi Dostluk Olsun Projesi' kapsamında yola çıkarılan spor TIR'ı Kırşehir'e geldi.

TIR'la getirilen portatif müsabaka alanları ve spor aktivite merkezleri Cacabey Meydanı'na kuruldu. Aileleri ve öğretmenleri eşliğinde gelen çocuklar ve öğrenciler basketbol, masa tenisi, voleybol ve tenis başta olmak üzere çeşitli spor dallarında kurulan alanlarda görevlilerin gözetiminde spor yaptı.

Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş, yaptığı açıklamada Bakanlığın planladığı 'Gelin Spor Yapalım, Tek Galibi Dostluk Olsun Projesi' kapsamındaki etkinliğin Kırşehir’de yapıldığını söyledi. Kırşehir'de spor severlerin çeşitli sportif aktivitelerini Cacabey Meydanı'nda gerçekleştirdi. Gün boyunca öğrencilerin ve gençlerin çeşitli spor müsabakaları yaptığını dile getiren Güneş, spor TIR'ının Kırşehir’in ardından başka bir ile gideceğini de söyledi.

CİHAN

Yorumlar