Spor camiasından Özhaseki'ye destek

Kayseri amatör spor camiası Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye destek ziyaretinde bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Spor camiasından Özhaseki'ye destek

Kayseri amatör spor camiası Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye destek ziyaretinde bulundu. Amatör sporu yöneten federasyon ve derneklerin temsilcileri Başkan Özhaseki'nin yeniden belediye başkan adayı olmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, spora büyük katkılar sağlayan Başkan Özhaseki'nin her zaman yanında olduklarını kaydetti.

Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Başkanı Musa Soykarcı, yönetim kurulu üyeleri ve amatör spor camiasının temsilcileri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret ederek bir süre görüştü.

Başkan Özhaseki'nin tekrar aday olmasını sevinçle karşıladıklarını dile getiren ASKF Başkanı Musa Soykarcı, "Ne zaman destek istesek olumlu cevap veriyorsunuz. Son yıllarda enerjinizin büyük bölümünü Erciyes Master planına ayırıyorsunuz. Erciyes projesinin de Türkiye'de bir numara olacağını biliyoruz. Nasıl ki Kadir Has Stadı, Kongre ve Spor Merkezi, Sümer Spor Kompleksi ile Türkiye'de örnek bir şehir olduysak, Erciyes ile de olacağız. Kayseri'de dolaşırken her yere yıldızlı oteller yapılıyor. Bunun Erciyes'teki hareketten kaynaklandığını da biliyoruz. Tekrar aday olmanızdan dolayı tüm spor camiası olarak çok mutluyuz. Başarılar diliyoruz. Bu çıktığınız yolda desteğimiz sonsuzdur. Size güveniyoruz. Dualarımız sizinle. Allah yardımcınız olsun." diye konuştu.
Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Murat Çınar da konuşmasında, "Adaylığınız hayırlı ve uğurlu olsun. Kayseri, Türkiye'nin yükselen değeri. Biz hakemler olarak Türkiye'nin her tarafına gidiyoruz ve bunu biliyoruz. Bunlar sizin öncülüğünüzde oluyor." ifadelerini kullandı.

"BU ŞEHRE HEPİMİZİN BORCU VAR"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ise Kayseri'yi dünya şehirleri ile rekabet eder bir hale getirmek için büyük projelere de omuz verdiklerini söyledi.

Belediyelere düşen görevin sadece rutin hizmetleri yapmakla sınırlı olmadığını vurgulayan Özhaseki, "Biz bu şehrin çocuğuyuz. Risk alıp birçok işe omuz verilir mi, verilir. Riskli bir iş mi çok riskli. Baş ağrıtır mı ağrıtır. Ama yapıldığı zaman büyük bir huzur verir. Son dönemde yaptığımız işler böyle işler. Bu şehre karşı hepimizin borcu var. Bu sokaklarda büyüdük. Buranın insanının seviyoruz. Burası memleketimiz. Herkes gibi faniyiz ve geçip gideceğiz. Arkamızdan hayır duası almak için büyük projelere omuz vereceğiz. Ne kadar yük olursa olsun ağlamadan sızlamadan kaldıracağız." şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar