Soyunma odası duvarlarında tehdit içerikli yazılar

- Spor Toto 2. Lig'de Eyüpspor'la deplasmanda karşılaşan İnegölspor'da teknik heyet ve futbolcuların kullandığı soyunma odasının duvarlarına sprey boyayla tehdit içerikli yazılar yazıldı - Kulüp başkanı Güç: "İnegölspor'a müthiş bir baskı yapılıyor ama İnegölspor bu baskıları yemez, elinden geleni yapar"

Google Haberlere Abone ol
Soyunma odası duvarlarında tehdit içerikli yazılar


BURSA (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda Eyüpspor ile karşılaşan İnegölspor'da teknik heyet ve futbolcuların kullandığı Eyüp Stadı'ndaki soyunma odasının duvarlarına tehdit içerikli yazılar yazıldığı bildirildi.

İnegölspor Kulübü Başkanı Eşref Güç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, düşme hattında bulunan Eyüpspor ile oynayacakları müsabaka öncesi gerek kaldıkları otelde gerekse statta takımlarına tehditkar baskılarda bulunulduğunu iddia etti.

Bu olayların İnegölspor'a değil, Türk futboluna zarar verdiğini dile getiren Güç, şöyle konuştu:

"Maalesef olmasını arzu etmediğimiz ve tasvip etmediğimiz olaylarla karşı karşıyayız. Dün gece otelde takım otobüsümüze yapılan çirkin saldırının ardından statta da bu tür saldırıya maruz kaldık. Soyunma odalarına ve koridorlara, 'ölüm var, öleceksiniz, ölüm yolu, çıkış yok' gibi yazılar yazılarak takımımızı baskı altına almaya çalışıyorlar. İnegölspor'a müthiş bir baskı yapılıyor ama İnegölspor bu baskıları yemez, elinden geleni yapar. Biz bu baskılardan çekinmiyoruz. Bunlar, haddini bilmez birkaç kişinin yaptığı çirkin olaylar. Burada İnegölspor'a değil, Türk sporuna zarar veriliyor. Kimse bu yazılardan korkmaz, İnegölspor'un futbolcusu hiç korkmaz. Türk futbolunda böyle şeylerin olmaması gerekiyor. Düşme hattında biz de olabilirdik. Bizim hedefimiz ayrı, Eyüpspor'un hedefi farklı. Buraya centilmence bir futbol sergilemeye geldik."

İstanbul'a giden İnegölspor'un takım otobüsüne, kafilenin Bayrampaşa'da bir otelde dinlendiği sırada dün akşam taşlı saldırı gerçekleştirilmişti. Olay nedeniyle otobüste hasar oluşmuştu.

Yorumlar