Sow: Tatil öncesinde moral oldu

Fenerbahçe'nin Senegalli golcüsü Moussa Sow, 5-1'lik Kayserispor galibiyetinin tatil öncesinde kendilerine moral olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Sow: Tatil öncesinde moral oldu

Fenerbahçe'nin Senegalli golcüsü Moussa Sow, 5-1'lik Kayserispor galibiyetinin tatil öncesinde kendilerine moral olduğunu söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan sarı - lacivertli futbolcu Moussa Sow, sarı-kırmızılı takım karşısında ilk yarı zorlandıklarını belirterek, "Sahaya iyi yerleşmiş bir takım vardı sahada. Yine de birkaç pozisyon oluşturmayı başardık. İkinci yarıda iyi bir anda gelmiş penaltı golü söz konusuydu. Oyunu rahatlatması açısından bu golün gelmesi iyi oldu. Kayserispor daha fazla alan bırakmaya başladı ve oynamaya başladık. 5 gol atmayı başardık. Bu da tatil öncesinde moral oldu." şeklinde konuştu. Öte yandan Sow, yeni yıl öncesinde herkes için sağlık diledi.

CRİSTİAN BARONİ: 3 PUAN BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİYDİ

Takımı adına ilk golü kaydeden Brezilyalı futbolcu Cristian Baroni ise karşılaşmanın başında golü bulmakta becerikli olamadıklarını dile getirdi.
Baroni, "Gerçekten ilk başta zorlu bir maç olarak gözüktü. Golü bulmakta becerikli olamadık. Gol geldikten sonra bütün takım olarak savaşarak farklı bir galibiyet elde ettik. Bu 3 puan bizim için çok önemliydi." diye konuştu.

Attığı penaltı golünün ardından yaptığı maskeli kutlamayla ilgili de Baroni, "Brezilya'da bir sporcu arkadaşımız ayağını kırdı. Takma adı örümcek adam. Onun iyi bir sporcu olduğunu düşünüyorum. Onun bir an önce iyileşmesi için temennide bulundum." ifadelerini kullandı.
CİHAN

Yorumlar