Şota: Hakemin gösterdiği 3 kırmızı karta da inanamıyorum

Kasımpaşaspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, hakemin maçta gösterdiği 3 kırmızı kart için ‘inanamıyorum’ tabirini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Şota: Hakemin gösterdiği 3 kırmızı karta da inanamıyorum

Kasımpaşaspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, hakemin maçta gösterdiği 3 kırmızı kart için ‘inanamıyorum’ tabirini kullandı. Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba da, Kasımpaşaspor karşısında oyuncularının sergilediği mücadeleden memnun olduğunu ifade etti.

Spor Toto Süper Lig’in 14’ncü haftasında Medical Park Antalyaspor evinde Kasımpaşasporla 1-1 berabere kaldı.

Karşılaşma sonrası basın toplantısı yapan Antalyaspor Teknik Direktörü Aybaba, karşılaşmanın ilk yarısında sahaya tüm istediklerini oyuncularının yansıttığını, iki tanede çok önemli pozisyon bulduklarını açıkladı. İlk yarıda sahada mücadele eden bir Antalyaspor olduğunu kaydeden Aybaba, “İkinci yarının başında kaptırdığımız toptan bir tanesi gol oldu. O bölümü rakibimiz bizden iyi oynadı.” dedi.

Kasımpaşaspor’un golüne karşılık verdikten sonra oyuncularının iyi bir oyun sergilediğini ifade eden Aybaba, oyuncularını mücadelesinden dolayı kutladığını, kalan 3 maçı da iyi bir şekilde sonuçlandırıp ligin ilk yarısını iyi bir yerde tamamlamak istediklerini belirtti.

Antalyasporlu oyuncu Emre Güngör, maça istedikleri gibi başladıklarını, ikinci yarıda golü yedikten sonra oyuna ortak olduklarını, ancak 9 kişi kaldıktan sonra 3 puanı çok istediklerini ama bunu başaramadıklarını açıkladı.

Antalyaspor’un golcü oyuncusu Diarra ise maçın geneline bakıldığında iyi bir maç olduğunu, 3 puanı ellerinden kaçırdıklarını ancak bir puana da razı olduklarını aktardı.

‘HAKEMİN KARTLARINA İNANAMIYORUM’

Kasımpaşaspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, maçta orta hakem Deniz Çoban’ın iki takıma 3 kırmızı kart göstermesini ‘inanamıyorum’ diyerek yorum yaptı. Hakemlerin kartlarına inanmakta güçlük çektiğini kaydeden Şota, “İnanamıyorum. Hangi gözle bakıyoruz, bunu görüyoruz. Bu kadar fark olur mu? Yan yana duran iki insanın iki farklı yorum olur mu? Bu kadar fark olduğuna inanamıyorum. Biz de 40 yıldır top seyrediyoruz. Bu farklı yorum nasıl yapılıyor inanamıyorum.” şeklinde konuştu.

Maç boyunca, hafta içi çalıştıkları oyunu sahada gördüklerini ifade eden Şota, ikinci devreye çabuk başladıklarını gol yedikten sonra 9 kişi kaldıklarını hatırlattı. Şota, oyuncularının 9 kişi kaldıktan sonraki oyununu ve mücadelesini ise tebrik etti.

Kasımpaşasporlu Barış, ilk yarı istedikleri oyunu oynayamadıklarını maça hızlı başladıklarını ancak 9 kişi kaldıktan sonra da 1 puanın önemli olduğunu söyledi.

Kasımpaşasporlu Sanharib de maçla ilgili şunları kaydetti: “İkinci devre çok iyi oynadık ve golü bulduk. Maçın kırılma noktası ise direkten dönen topumuz oldu.” CİHAN

Yorumlar