Son şampiyon İspanya ile Hollanda ilk yarıyı 1-1 berabere tamamladı

2010 Dünya Kupası'nda final oynayan İspanya ile Hollanda, FIFA 2014 Dünya Kupası B Grubu'nda ilk maçta bir kez daha karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısında son dünya şampiyonu İspanya 27. dakikada Xavi Alonso'nun penaltıdan attığı...

Google Haberlere Abone ol
Son şampiyon İspanya ile Hollanda ilk yarıyı 1-1 berabere tamamladı

2010 Dünya Kupası'nda final oynayan İspanya ile Hollanda, FIFA 2014 Dünya Kupası B Grubu'nda ilk maçta bir kez daha karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısında son dünya şampiyonu İspanya 27. dakikada Xavi Alonso'nun penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti. 44. dakikada ise Robin van Persie'nin golüyle Hollanda ilk yarıyı 1-1 berabere tamamladı.

B Grubu'nun ilk maçında kadrosunda Galatasaray’dan Wesley Sneijder ve Fenerbahçe’den Dirk Kuyt’ı bulunduran Hollanda, İspanya karşısında ilk yarıda önemli fırsatları da kaçırdı.

Mücadeleye İspanya, Casillas, Azpilicueta, Ramos, Pique, Alba, Busquets, Xabi Alonso, Xavi, Silva, Iniesta, Costa 11 ile başladı.

Hollanda ise Cillessen, Janmaat, Vlaar, de Vrij, Martins, Blind, de Jong, De Guzman, Sneijder, Robben, van Persie 11 ile mücadeleye başladı.

CİHAN

Yorumlar