Son şampiyon Fenerbahçe, sahaya indi

Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe, 2014-2015 futbol sezonunun ilk çalışmasını Samandıra Tesisleri'nde gerçekleştirdi. Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde yapılan çalışmada oyuncular, düz koşunun ardından pas...

Google Haberlere Abone ol
Son şampiyon Fenerbahçe, sahaya indi

Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe, 2014-2015 futbol sezonunun ilk çalışmasını Samandıra Tesisleri'nde gerçekleştirdi.

Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde yapılan çalışmada oyuncular, düz koşunun ardından pas ağırlıklı bir idman gerçekleştirdi. Sezonun ilk çalışmasına ülke milli takımları ile birlikte Dünya Kupası'nda görev yapan Emenike, Kuyt, Meireles, Alves ve Webo izinli oldukları için katılmadı. Öte yandan Fenerbahçe'nin yabancı futbolcularından Yobo ve Krasiç ise kamp kadrosuna dahil edilmedi.

YANAL: NERDE KALDIYSAK ORADAN DEVAM EDECEĞİZ

Antrenman başlamadan önce oyuncuları saha ortasında kısa bir toplantı yapan teknik direktör Ersun Yanal, onlara şunları söylediği bildirildi.

"Yeni sezon hepimize hayırlı olsun. Geçen yılı şampiyon bitirdik. Şimdi zorlu bir sezon bizi bekliyor. Dördüncü yıldız hedefi ile başlıyoruz. Çok iyi bir takımız. Aramıza Diego Ribas da katıldı. Nerede kaldıysak oradan devam edeceğiz. Topuk Yaylası'nda daha detaylı konuşacağız."

Öte yandan takım kaptanı Emre Belözoğlu'nun da, Diego Ribas ile takım hakkında kısa bir görüşme yaptığı bildirdi.

TOPUK YAYLASI KAMPI YARIN BAŞLIYOR

Sarı-lacivertli takım, yarın sabah İstanbul'da yapacağı çalışmanın ardından Topuk Yaylası'na giderek yeni sezon hazırlıklarına burada devam edecek. CİHAN

Yorumlar