"Son düdük çalmadan hedefimizden vazgeçmeyeceğiz"

- Kayserispor Kulübü Başkanı Bedir: "Kulübün başkanı olarak şahsım ve yönetimimle birlikte teknik heyet ve oyuncularımız, sezon sonunda Avrupa'ya gideceğimize inanıyoruz"

Google Haberlere Abone ol
"Son düdük çalmadan hedefimizden vazgeçmeyeceğiz"

KAYSERİ (AA) - Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, Spor Toto Süper Lig'de son düdük çalana kadar Avrupa kupalarına katılma hedefini kovalayacaklarını belirtti.

Bedir, yazılı açıklamasında, hafta sonu evlerinde karşılaştıkları Kardemir Karabükspor'u 3-2 mağlup edip 41 puana ulaşarak 5. sıradaki yerlerini korumayı başardıklarını, gözlerini ligde kalan 9 maça çevirdiklerini ifade etti.

Kalan 9 maçtan 4'ünü sahalarında, 5'ini deplasmanda oynayarak bu sezonki mücadelelerini tamamlayacaklarını aktaran Bedir, "Şu anda 41 puan ile 5. sırada oluşumuz dikkate alındığında, sezon sonu hedefimiz olan ilk 5 içinde ligi tamamlayıp Avrupa kupalarına gidebilme iddiamızı sürdürmekteyiz. Önümüzde aşmamız gereken 9 maç var. Kiminle, nerede oynayacağımıza bakmaksızın güçlü takım, zayıf takım yorumlarına itibar etmeden, bütün maçlarımıza 'mutlaka puan' parolası ile hazırlanıp netice almaya çalışmalıyız." ifadelerini kullandı.

Kayserispor'un hedefleri doğrultusunda mücadele edebilecek potansiyele, iradeye ve inanca sahip olduğunu vurgulayan Bedir, şunları kaydetti:

"Kayserispor'un ilk 5 hedefi vardır ancak bu mücadelede 3-4 ciddi rakip bulunmaktadır ve onlar da son maça kadar bu mücadeleyi sürdüreceklerdir. Ligde artık zor-kolay maç kalmamıştır. Telafisi olmayan bu haftalarda her takımın kazandığı veya kaybettiği puanlar artık sürpriz olarak kabul edilmemektedir. Maçlar, ligin ilk yarısına göre daha çetin ve sonucu belirsiz geçmekte, takımların birbirini tanıması, devre arası takviyeler ve her takımın kendisine göre oluşan hedeflerine odaklanmaları, maç sonuçlarının tahminini de zorlaştırmaktadır. Çok sıkıntılı günlerden bugünlere, yönetim, teknik heyet, oyuncu grubunun gayreti ve büyük taraftarımız ile Kayseri ismini zirvelerde görmek isteyen bu şehrin insanlarının takımıyla kenetlenmesiyle gelmiş bulunuyoruz. Bundan sonraki maçlarımız ve hedeflerimiz için de öncelikle inanmak, güvenmek zorundayız ve asla rehavete kapılmamalıyız. Her rakibi ciddiye alarak ama hiçbir rakibimizden de çekinmeden sonuç odaklı bir anlayışla takımımızın yanında olmamalıyız."


- "Hedefimizden vazgeçmeyeceğiz"


Taraftarlardan, kalan 9 maçta sonuç ne olursa olsun tam destek beklediklerine dikkati çeken Bedir, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Kulübün başkanı olarak şahsım ve yönetimimle birlikte teknik heyet ve oyuncularımız, sezon sonunda Avrupa'ya gideceğimize inanıyoruz. Bazen iyi, bazen kötü oynayacağız. İyi şeyler yaptığımız gibi elimizde olmadan hatalar da yapacağız ancak son düdük çalmadan hedefimizden vazgeçmeyeceğiz. Taraftarımızdan, maç sonuçları ne olursa olsun sezon sonu hedefimiz için mutlaka destek istiyorum. Şimdiye kadar olduğu gibi ve samimi de olsa negatif enerji yayanları ikaz ve ikna ederek, tavırlarının bu stresli ortamda Kayserispor'umuza fayda getiremeyeceğini anlatmanızı istiyorum."

Yorumlar