Şok sözler: Galatasaray beni bıraksın!

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezonun devre arasında kadrosuna kattığı Lucas Ontivero, Galatasaray camiasını kızdıracak izahatlar yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Şok sözler: Galatasaray beni bıraksın!

Sezon başında kiralık gittiği Gaziantepspor'da beklentileri karşılayamayan Lucas Ontivero, dönem içerisinde gene kiralık şekilde Macaristan'ın Honved takımına imza atmıştı. Galatasaray'da çağın Kulüp Başkanı Ünal Aysal vasıtası ile 'geleceğe yatırım' şekilde transfer edilen 20 yaşındaki orta saha, sarı-kırmızılı ekipte bir istikbal göremediğini itiraf etti.

"GALATASARAY BENİ KENDİ HALİME BIRAKSIN"

Arjantin basınına konuşan genç futbolcu, "Macaristan'daki amacım Honved'de adım adım ilerleyerek parlamak. Burada oynamak istiyorum. Yaz gelince Galatasaray'ın beni kendi halime bırakmasını istiyorum" sözleriyle, sarı-kırmızılı yönetime mesaj gönderdi.

Honved'de mesut olduğunu vurgulayan Ontivero, "Burada beni 'küçük kardeş' şekilde görüyorlar. Budapeşte de güzel bir şehir. Şu temel kadar gördüklerim içerisinde en iyisi diyebilirim. Takımda da herkes aşırı nazik" ifadelerini kullandı.

Arjantinli oyuncu, 2013-2014 sezonunun dönem içerisinde Centro Atletico Felix takımından çağın teknik direktörü Roberto Mancini'nin tutkusu üstüne transfer edilmişti.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar