Şöhretler Karması, Manavgat Karması'nı 4-2 yendi

Şöhretler Karması, Manavgat Karması'nı 4-2 yendi. 2. Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Şöhret karması, Antalya'nın Manavgat ilçesi Atatürk Stadyumu'nda buluştu.

Google Haberlere Abone ol
Şöhretler Karması, Manavgat Karması'nı 4-2 yendi

Şöhretler Karması, Manavgat Karması'nı 4-2 yendi. 2. Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Şöhret karması, Antalya'nın Manavgat ilçesi Atatürk Stadyumu'nda buluştu. Dostluk maçında Şöhretler karması, Manavgat karmasını 4-2 mağlup etti. Karşılaşmayı hakem Kuddisi Müftüoğlu yönetti. Şöhretler karmasının gollerinin ikisini Fatih Tekke ile Tanju Çolak attı. Manavgat karmasının gollerini ise Hasan Şen ile Yılmaz Özemre kaydetti. Karşılaşmanın son dakikalarına doğru penaltı atışı esnasında gol kralı Tanju Çolak sağ bacağından sakatlandı. Tanju Çolak, sağ bacağına inen tekme ile birlikte kale arkasına oturarak 'böyle karşılaşma olmaz' diyerek bir süre dinlendi.
Şöhretler karması ise şu isimlerden oluştu:Tanju Çolak, Fatih Tekke, Faruk Bahadır, Selim Özer, Hüseyin Şimşir, Tarık Taşkın, Nazmi Endenerim, Hüsnü Akın, Kemal Yıldırım, Habip Anadal, Erkan Çağlayan, Hakan Cenkçiler, Osman Yozgat, Zafer Turan, Fevzullah Küçük, Okan Yılmaz, Hasan Çavuşoğlu, Ergün Demir ve İlyas Akçay.
Ünlü futbolcu Tanju Çolak, müsabaka bitiminde yaptığı açıklamada, güzel bir karşılaşmanın olduğunu söyledi. Karşılaşma öncesi Sümer Özkan, Tınaz Tırpan, İsmail Dilber gibi Türk futboluna emeği geçmiş değerli hocalarını görmekten mutlu olduğunu belirten Çolak, "Benim için güzel bir nostaljı oldu. Keyif aldığım bir karşılaşma oldu. TÜFAD'ın Şöhretler karması ile aynı zamanda çok değerli hocalarımı ve dostlarımı gördüğüm için mutlu oldum. Güzel bir karşılaşma oldu. Bu tür organizasyonların devam etmesini diliyorum. Antalya'da güneşli bir havada nostalji yaşadığımız için mutlu olduk. " diye konuştu.
Maçın hakemi Kuddisi Mütfüoğlu'da yaptığı açıklamada, sporun birleştirici gücü ve dostluk ve sevginin kazandığı bir müsabaka olduğunu söyledi. Kazananın Şöhretler karması olduğunu belirten Müftüoğlu, Manavgat karmasınında Şöhretlere karşı iyi bir mücadele verdiğini kaydetti.
Manavgat karmasında oynayan Belediye Başkanı Şükrü Sözen, karşılaşmanın yegane galibinin dostluk, sevgi ve kardeşlik olduğunu ifade etti.
Başkan Sözen, Türk futboluna katkıları için Özkan Sümer'e plaket takdim etti. TÜFAD Başkanı İsmail Dilber ile Başkan Yardımcısı Tınaz Tırpan'da hakem Kuddisi Müftüoğlu'na bir plaket takdim etti.
CİHAN

Yorumlar