Sneijder'den Türkiye izahatsı

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Türkiye maçı öncesi ülke basınına çarpıcı izahatlarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Sneijder'den Türkiye izahatsı
Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Türkiye maçı öncesi memleket basınına çarpıcı izahatlarda bulundu.

Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda 28 Mart Cumartesi günü oynanacak Hollanda-Türkiye maçı öncesi, memleketimizde Galatasaray forması giyen Hollandalı yıldız Wesley Sneijder, memleket basınına mühim izahatlar yaptı.

'Sorumluluklarım arttı'

Hollanda'nın Telegraaf gazetesine hususi bir röportaj sağlayan 30 yaşındaki oyuncu, Robin van Persie, Arjen Robben ve Rafael van Der Vaart benzeri oyuncuların yokluğunda, menfaatlerini zor bir maçın beklediğini anlatım ederken, bu oyuncuların yokluğunda omuzlarındaki yükün bilincinde olduğunu söyledi.

İşte Sneijder'in izahatları:

''Robben Bayern'de, Van Persie ise United'da her hafta dünyanın maksimum oyuncuları olduklarını gösteriyorlar. Ancak onlar yapılmaksızın da Türkiye karşısında iyi neticeler alabiliriz. Ron Vlaar'da bizimle ortak olamayacak. Ancak edindiğim tecrübeler sonucu, kimlerin bizlerle olmadığına odaklanmıyorum. Hep ortak Türkiye'yi yenmek için her şeye sahibiz. Odaklanmamız gereken şey bu.

'Baskı hissetmem'

''Üzerimde herhangi bir baskı yok. Ben dahil, takımda Huntelaar, Nigel de Jong benzeri deneyimli adlar var. Onlarla ortak genç oyuncularla konuşup, neler yapabileceğimizi değerlendireceğiz. Onlara her süre güvenebileceğimizin farkındayım.''

Kaynak: FANATİK

Yorumlar