Slovenya'da engelleri milliler, 8 madalyayla aştı

Türkiye Bedensel Engelliler Masa Tenisi Milli Takımımız, Slovenya'da düzenlenen Masa Tenisi Açık Şampiyonası'nda 2 altın, 2 gümüş ve 4 bronz madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attı.    Slovenya'nın Lasko kentinde...

Google Haberlere Abone ol
Slovenya'da engelleri milliler, 8 madalyayla aştı

Türkiye Bedensel Engelliler Masa Tenisi Milli Takımımız, Slovenya'da düzenlenen Masa Tenisi Açık Şampiyonası'nda 2 altın, 2 gümüş ve 4 bronz madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attı.

    Slovenya'nın Lasko kentinde 6-11 Mayıs tarihlerinde düzenlenen şampiyonada millilerimiz kazandıkları başarılarla adeta organizasyona damga vurdu. Ferdi müsabakalarda Abdullah Öztürk 4. klasta altın madalyanın sahibi olurken, 9. klasta Neslihan Kavas ve 4. klasta Nesim Turan bronz madalya kazandı.

    Ferdilerde gösterdikleri başarıyı takım halinde de yineleyen millilerimiz, Neslihan Kavas, Ümran Ertiş ve Cansu Demir'den oluşan takımımızla altın madalya kazandı. Nergiz Altıntaş-Pemila Fotnina ikilisi ile Abdullah Öztürk- Nesim Turan çifti gümüş madalya, Hilal Türkkan-Ebru Can ikilisi ve Ali Öztürk-Süleyman Vural çifti ise bronz madalya kazanmayı başardılar. Bu sonuçların ardından Bedensel Engelliler Milli Takımımız şampiyonayı 2 altın, 2 gümüş ve 4 bronz madalyayla tamamladı.

BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ, TEBRİK ETTİ

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da Bedensel Engelliler Masa Tenisi Milli Takımımızın kazandığı başarıların ardından tebrik mesajı yayımladı.

    Bakan Çağatay Kılıç'ın tebrik mesajı ise şöyle: "Bedensel Engelliler Masa Tenisi Milli Takımımızın tüm sporcularını ve teknik heyetini içtenlikle tebrik ediyorum. Türkiye, her branşta madalya kazanmayı alışkanlık haline getirmek adına hızla ilerliyor. Farklı coğrafyalardan, farklı branşlarda kazandığımız bu başarılar bizleri hem gururlandırıyor, hem de diğer sporcularımıza çok güzel örnekler teşkil ediyor. İnanıyorum ki bu başarılar artarak devam edecektir." CİHAN

Yorumlar