Slaven Bilic: Herkes imkansız diyordu ama bugün hayal olmadığı ortaya çıktı

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, "Sezon başında Şampiyonlar Ligi hedefi koyarken birçok kişi bunun imkansız olduğunu söyledi ama bugün bunun hayal olmadığını görüyoruz.

Google Haberlere Abone ol
Slaven Bilic: Herkes imkansız diyordu ama bugün hayal olmadığı ortaya çıktı

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, "Sezon başında Şampiyonlar Ligi hedefi koyarken birçok kişi bunun imkansız olduğunu söyledi ama bugün bunun hayal olmadığını görüyoruz." dedi.

Siyah – beyazlı takımın teknik direktörü Slaven Bilic, Sivasspor maçı öncesinde kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. İlk olarak geride kalan Fenerbahçe derbisi hakkında değerlendirmelerde bulunan Bilic, "Keyifli, güzel bir derbi oldu. Derbiler futbol festivalidir. En iyi oyuncular sahne alırlar. Tüm futbolseverler merakla bekler derbileri. Maçta gerginlik vardı. Gurur duyulacak bir maç çıkardık. Çok yoğun bir mücadele oldu, hatalar da yaptık. Oyunlarım büyük bir kazanma gayreti koydu ortaya. Derbinin koşullarına göre en iyisini yapmaya çalıştık. 40 dakikaya yakın bir süre 10 kişi oynadık. Kazanmaya yakın olan taraf bizdik. Elimizden gelenin en iyisini yaptık derbiyi galip tamamlamak için.” diye konuştu.

Sivasspor maçı ve Şampiyonlar Ligi hedefleri hakkında da konuşan tecrübeli teknik adam, "Her derbi gibi bizim oynadığımız derbi de izler bıraktı. Derbiler her yerde böyledir. Olumsuz izler bırakabilir. Bizim üzerimizde de belirli izler bıraktı. Şu an dört oyuncumuz cezalı durumda. Ligler bu dönemlerde çok heyecanlı geçer. Herkes herkesi yenebilir. Her ligde sezonun bu bölümünde bu sonuçlar görülebilir. Sivasspor sahasında çok iyi futbol oynuyor. Bizim bazı sorunlarımız var, kabul ediyorum bazı pozisyonlarda eksiklerimiz var. Ancak iyi hazırlandık. Yedek kulübesindeki oyuncular da kazanmak için ellerinden geleni yapacaktır. Ligi ikinci bitirmek için her şey bizim elimizde. Bu fırsatın elimizden kayıp gitmesini istemiyoruz. Diğer maçlarda alınacak sonuçlara göre belki üç puan belki bir puan çok önemli hale gelecektir." şeklinde konuştu.

Şampiyonlar Ligi hakkında sözlerine devam eden Bilic, şöyle konuştu: "Başlarken biz şampiyonluk hedefini ya da Şampiyonlar Ligi hedefini koyarken birçok kişi bunun imkansız olduğunu söylüyordu. Ama bugün bunun hayal olmadığını görüyoruz. Zorlu dört maçımız var ama rakiplerimizin de maçları zor. Şimdiye kadar olduğu gibi elimizden gelenin en iyisini yaparak kazanmaya çalışacağız. Hepimiz Şampiyonlar Ligi'ni duymak istiyoruz. O müziği yeni stadımızda çaldırmak istiyoruz. O müziği duyduğunuzda biliyorsunuz ki Avrupa'nın en büyük takımlarının olduğu yerdesiniz. Bunu şu an dillendirmek belki dağınıklığa neden olabilir. Şu an maçlara konsantre olmamız gerekiyor."

Bilic, son olarak ise taraftarlara seslenerek, "İyi bir sezon geçiriyoruz. Özgüvenimiz yüksek. Maçlarımızın zor geçeceğini biliyoruz. Ligde rakibimizin iki puan önündeyiz. Azımsanacak bir fark değil bu durum bize belli bir avantaj sağlıyor. Taraftarlarımız bize bu vakite kadar çok büyük destek verdiler. Statsız bir sezon geçiriyoruz ve buna rağmen bize çok destek oldular. Taraftarlarımızdan kalan maçlarımızda da aynı desteği bekliyoruz. Onlar olmadan hedefe ulaşmamız imkansız." dedi.
CİHAN

Yorumlar