Slaven Bilic: Çok büyük hayal kırıklığı yaşıyoruz

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Galatasaray karşısında beraberliği değil, galibiyeti hak edecek oyun ortaya koyduklarını fakat mağlup olarak ayrılmak zorunda kaldıklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Slaven Bilic: Çok büyük hayal kırıklığı yaşıyoruz

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Galatasaray karşısında beraberliği değil, galibiyeti hak edecek oyun ortaya koyduklarını fakat mağlup olarak ayrılmak zorunda kaldıklarını söyledi.

Takımının Türk Telekom Arena'da Galatasaray'a 1-0 mağlup olduğu derbi maçın ardından düzenlenen basın toplantısına katılan Hırvat Teknik adam, Galatasaray karşısında üstün olan tarafın kendileri olduğunu belirterek, "Bu akşam çok üstün olan bizdik. Sadece 25 ila 30. dakika arasındaki bölümü dışında tutabiliriz. O dakikalarda rakip baskı kurdu. Beraberliği değil, kazanmayı hak edecek performansı ortaya koyduk. Rakip ne kadar kaliteli olduğunu gösterdi. Çok da iyi oynamadıkları maçta kötü oynayarak kazandılar. Çok büyük hayal kırıklığı yaşıyoruz. Çok iyi oynadık fakat buradan puansız gidiyoruz. Oyuncularımı bir kez daha tebrik ediyorum. Galatasaray gibi takımı yenebilmek için yakalanan pozisyonları değerlendirmek gerekiyor. Biz bugün bunu başaramadık." diye konuştu.

Tecrübeli teknik adam, en kısa zamanda toparlanmak zorunda olduklarını ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu akşam karakter ortaya koyduk. Hayal kırıklığına uğradık. Bunun üstesinden geliriz. Antalya ve Eskişehir maçlarına hazırlanmaya başlayacağız. İlk yarıdaki Galatasaray maçının ardından saha dışında da zor anlar yaşamıştı. O zaman Galatasaray'a karşı mağlup olurken zor günler yaşamıştık. Şu anda takım ruhu beni mutlu ediyor. Biz bu mağlubiyetten bir an önce hemen geri dönmeliyiz."

Öte yandan Dany'nin yapmış olduğu penaltı pozisyonu hakkında Bilic, "Kesinlikle penaltıydı. Dany çok muhteşem oynadı. Tek hatası yapmış olduğu penaltıydı. Tartışma yok." şeklinde konuştu.

Bir gazetecinin "Necip'i neden sağ kanatta oynattınız? Performansından memnun musunuz?" sorusuna ise tecrübeli hoca, "Necip'in performansından memnunum. Sneijder gibi bir oyuncuyu etkisiz hale getirdi. Onu oyunun dışında tuttu. Necip vermiş olduğumuz görevi yerine getirdi. Çünkü onun önünde oynayan Gökhan Töre'nin Telles'e üstünlük sağlayacağını biliyorduk. Bu akşam zaten gol atmayı beceremedik. İşleyen bir plan vardı. Planımız tuttu. Necip gerçekten çok iyi bir iş çıkardı." diye cevapladı. CİHAN

Yorumlar