Slaven Bilic: Büyük bir geleneği temsil eden büyük bir takıma karşı oynayacağız

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'da eşleştikleri Feyenoord'un büyük bir geleneği temsil eden, büyük bir takım olduğunu söyledi.Yeni sezon hazırlıklarını İngiltere'de sürdüren Beşiktaş'ta teknik...

Google Haberlere Abone ol
Slaven Bilic: Büyük bir geleneği temsil eden büyük bir takıma karşı oynayacağız

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'da eşleştikleri Feyenoord'un büyük bir geleneği temsil eden, büyük bir takım olduğunu söyledi.

Yeni sezon hazırlıklarını İngiltere'de sürdüren Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda eşleştikleri rakipleri Feyenoord'un zor bir takım olduğunu söyledi. Kurum televizyonuna değerlendirmede bulunen Slaven Bilic, "Kağıt üzerinde daha iyisi de daha kötüsü de olabilirdi." diyerek şöyle konuştu:

"Ama şurası kesin ki; büyük bir geleneği temsil eden büyük bir takıma karşı oynayacağız. Dünya Kupası'nda 3. olan Hollanda takımında yanlış hatırlamıyorsam 4 ya da 5 oyuncuları vardı. Geçen sezonki teknik direktörleri, takım değiştirirken takımın önemli parçalarından olan bir oyuncuyu götürdü. Bunun yanında geçen sezonki kadrolarından 2-3 oyuncuyu daha kadrolarında tutamadılar.

Turu geçmek, Feyenoord'u elemek için çok büyük bir şansımız var. 10-20 yıl önce ilk maçı deplasmanda oynamanın büyük avantajları olduğu düşünülürdü fakat günümüz futbolunda bunun çok da büyük bir avantaj olduğunu düşünmüyorum. Bu eşleşmelerde ilk maçı deplasmanda oynamanın hem olumlu hem olumsuz yanları vardır.

Ben burada taraftarımıza şunu söylemek istiyorum: Yalnız Feyenoord maçlarında değil, sezonun tamamında özellikle de sezon başında onların desteğine çok ihtiyacımız var. Çok genç bir takımımız var, geçen sezon ve her sezon olacağı gibi onların desteğine çok ihtiyacımız var."

CİHAN

Yorumlar