Skrtel 3 maç ceza alabilir

Liverpool'un Slovak savunma oyuncusu Skrtel, maç sırasında Manchester United kalecisi De Gea'nın ayağına bastığı gerekçesiyle disiplin kuruluna sevk edildi.

Google Haberlere Abone ol
Skrtel 3 maç ceza alabilir
Liverpool'un Slovak savunma oyuncusu Skrtel, maç esnasında Manchester United kalecisi De Gea'nın ayağına bastığı gerekçesiyle disiplin kuruluna sevk edildi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool’un Slovak savunmacısı Martin Skrtel, Manchester United’ın İspanyol kalecisi David De Gea’yı sakatlayıcı harekette olduğu gerekçesiyle disiplin kuruluna sevk edildi.

İngiltere Futbol Federasyonu’ndan yapılan izahatda, Liverpool-Manchester United maçının 90+5. dakikasında topu denetim ettiği sırada kaleci De Gea’nın ayağına bastığı belirleme edilen Skrtel’in disiplin kuruluna gönderildiği ve futbolcunun yarına kadar savunmasının istendiği söylendi. Manchester United’ın İspanyol Juan Mata’nın golleriyle deplasmanda 2-1 kazandığı 30. hafta karşılaşmasının son anlarında yaşanan pozisyonda hakem Martin Atkinson, Skrtel’i kartla cezalandırmamıştı.

Kurul sebebi ile Skrtel’in yaptığı itirazın ikna edici bulunmaması halinde, futbolcuya kurallar gereği 3 maç ceza verilmesi bekleniyor.

Kaynak: FANATİK

Yorumlar