Sivas’ta şampiyonluk kutlamasında gerginlik

Sivas’ta Fenerbahçe’nin şampiyonluğunun kutlanması sırasında Sivassporlu taraftarlar ile Fenerbahçeliler arasında yaşanan gerginlik sonrası çıkan arbedede bir kişi yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Sivas’ta şampiyonluk kutlamasında gerginlik

Sivas’ta Fenerbahçe’nin şampiyonluğunun kutlanması sırasında Sivassporlu taraftarlar ile Fenerbahçeliler arasında yaşanan gerginlik sonrası çıkan arbedede bir kişi yaralandı. Taraftarlar, polis müdahalesinin ardından ara sokaklara dağıldı.

Ülke genelinde olduğu gibi Sivas’ta da Fenerbahçeli taraftarlar büyük sevinç yaşadı. Cumhuriyet Meydanı başta olmak üzere Kongre müzesi bahçesinde toplanan Fenerbahçeli taraftarlar, maçın bitimiyle birlikte şampiyonluğu gönüllerince kutladı. Meşaleler yakarak tezahüratlarla takımlarının şampiyonluğunu kutlayan Fenerbahçeli taraftarların bu sevinci yarım kaldı. Sivasspor - Beşiktaş maçının bitmesiyle galibiyeti kutlayan Sivassporlu taraftarlar Kongre Müzesi bahçesine gelince gerginlik yaşandı. Çıkan arbedede Fenerbahçeli bir taraftarın yaralandığı öğrenildi. Daha sonra olay yerine gelen Emniyet güçleri araya girerek taraftarları ayırmaya çalıştı. Bazı taraftarlar polisin geç kalmasından şikayet etti. Polis müdahalesinin ardından taraftarlar ara sokaklara dağıldı. CİHAN

Yorumlar